Сиена - Интер: В яростна битка за точки


Н. Гавазов

Сиена - Интер: В яростна битка за точки

Сиена - Интер
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 03.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Даниеле Довери

Сиена ще посрещне Интер в отчаян опит да се отскубне от последното място, което заема след 22 изиграни мача. Тосканци победиха Сампдория преди две седмици, но претърпяха поражение в Удине миналия уикенд, което е седмо от последните осем мача на тима. Единственото положително нещо от последните две срещи на Сиена е фактът, че защитата играе по-стабилно и не позволи на съперниците си да създадат много опасни положения.

Интер се отклони от победния си път. Отборът на Андреа Страмачони започна да губи точки дори в мачове, в които букмейкърите не се съмняваха в името на победителя, а равенството с Торино миналата седмица сложи черта под неуспешния за „нерадзурите" месец януари. На практика, утрешната визита в Тоскана трябва да свали психологическото напрежение в Интер, но миланци нямат победа на чужд терен откакто победиха Ювентс в Торино, което е още един повод за тревога. И цяло чудо е, че „нерадзурите" са четвърти, на три точки от третия Лацио.

Бепе Якини няма да може да разчита на някои важни футболисти: Пози е контузен, а Витиело о Терци са наказани. Вероятно тактическата постройка ще е 3-4-2-1 с Богдани самотен нападател. Терлици е бъде върнат в центъра на отбраната, а това значи, че Контини отива на пейката.

Интер е без Самуел, Мудингай и Кастелаци, които се борят с контузии. Станкович вероятно от другата седмица ще пристъпи към тренировки. В последния ден на трансферния прозорец миланци извършиха някои трансфери, но няма да видим в игра нито едно от новите попълнения. Добрата вест е завръщането на Милито от контузия, но вероятно аржентинецът ще започне мача от пейката, както впрочем и Камбиасо, който ще отстъпи мястото си на Санети и Гаргано.

Този мач може да се развие по два сценария: Сиена да започне да атакува своя противник от първата минута, което ще е обусловено от необходимостта от точки, а смелостта за подобно решение на Якини ще е породено от трудния период, през който преминава Интер. Вторият вариант е домакините да приемат играта в собствената си половина и да се опитат да изненадат и без това колебливата защита на „нерадурите" чрез контраатаки. Ако тосканци вкарат ранен гол, те ще се защитават много здраво и може да станем свидетели на поредния провал на принципния победител в мача Интер. Така или иначе ни очаква яростна битка за точки.


Прогноза за: Сиена - Интер 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Сиена:

22 декември Сиена - Наполи 0:2 (Серия А)
06 януари Милан - Сиена 2:1 (Серия А)
13 януари Торино - Сиена 3:2 (Серия А)
20 януари Сиена - Сампдория 1:0 (Серия А)
27 януари Удинезе - Сиена 1:0 (Серия А)

Интер:

12 януари Интер - Пескара 2:0 (Серия А)
15 януари Интер - Болоня 3:2 сл. прод. (Купа на Италия)
20 януари Рома - Интер 1:1 (Серия А)
23 януари Рома - Интер 2:1 (Серия А)
27 януари Интер - Торино 2:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Сиена - Интер

17 срещи
1 победа за Сиена
4 равенства
12 победи за Интер
Голова Разлика: 32:15 за Интер

Коефициенти от bet365:
Сиена - 3.50
Равен - 3.30
Интер - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 3.60
Равен - 3.15
Интер - 2.10

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
133