Анонс на 23 кръг на Серия А


И. Ангелов

Анонс на 23 кръг на Серия А

Рома - Каляри
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 01.02.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Ромео

Домакините са тежък фаворит в този сблъсък и всичко, различно от трите точки ще е разочарование за тях. Първата среща между тези отбори през кампанията не се състоя поради недовършения стадион на Каляри и Рома победи служебно, но сега ще трябва да свърши работата си.

Даниеле Де Роси може да попадне в титулярите на Рома, след като се очакваше да отсъства 2 седмици, а това е добра новина за домакините. Федерико Балцарети обаче е аут. Вратарят Маартен Стекеленбург опита да използва последните часове на трансферния прозорец, за да направи трансфер във Фулъм, но плановете се провалиха на летището в Италия. Въпросът е ще му бъде ли гласувано доверие отново.

Каляри е на 8 позиции в класирането от Рома и е 16-ти, на 13 точки под своя опонент. В последните 6 мача и двата тима взеха по 1 победа, 2 равни и загубиха 3 пъти. Каляри вкара само 21 гола този сезон до момента, а това е само колкото Ламела и Освалдо общо от Рома, но пък тима допуска малко. Заедно с Рома имат по 38 допуснати гола.

Рома се намира на 3 точки от зона Лига Европа, така че ще се бори за това място. Гостите са в неизгодна позиция макар да нямат проблеми със състава.

Прогноза: Рома - Каляри 2:1

Коефициенти от bet365:
Рома - 1.50
Равен - 4.33
Каляри - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 1.50
Равен - 4.20
Каляри - 6.00

 

Торино - Сампдория
Стадион: "Олимпико", Торино
Дата: 02.02.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Никола Рицоли

Торино се намира на поредица от 6 срещи без поражение, а това е впечатляващо за отбор, чиято цел е оцеляването в елита. Сампдория се намира само на 3 точки под тима, но пък Торо играе слабо у дома, така че всичко клони към равенство още на пръв поглед в този мач.

Сампдория събра 7 точки в 4 мача от смяната на мениджъра си. Тима загуби неочаквано от Сиена, а Делио Роси трябва да работи над постоянството в представянията на своите.

Двата тима нямат много проблеми - домакините няма да разчитат на контузения Абу Диоп, а гостите на наказания Педро Обианг.

Победа за един от отборите ще помогне в битката за оставане в Серия А, но и двата отбора имат причини да търсят сигурността в равенството. Дженоа има труден мач с Лацио и точката може да отвори още малко пространството със зоната за изпадане.

Прогноза: Торино - Сампдория 1:1


Коефициенти от bet365:
Торино - 2.10
Равен - 3.25
Сампдория - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Торино - 2.10
Равен - 3.10
Сампдория - 3.60


Наполи - Катаня
Стадион: "Сан Паоло", Ниапол
Дата: 02.02.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Джампаоло Калварезе

Наполи следва усилено Ювентус на върха, и с 13 точки в последните 5 мача формата показва, че тима ще предизвика титлата тази година. 

Катаня показва удивителна форма напоследък. Тима взе 3 поредни победи дори с важни липсващи играчи. Тима има толкова спечелени точки, колкото Наполи в последните 6 кръга и ще пътува за това гостуване с надежди за европейските места. 

Домакините все още няма да разчитат на Мигел Бритос, а Маджо е под въпрос. Гостите имат проблеми с травмите на Серхио Алмирон и Фабио Счаца, а Пабло Алварес и Лукас Кастро са наказани.

Този мач предполага високо темпо и двата тима ще искат да владеят топката максимално много. Наполи вероятно ще трябва да разчита на необичайна постройка в отбрана, така че гостите могат да се възползват от това. Ако успеят да притеснят домакините така, че да не наложат превъзходство с новата си схема, успехът е възможен. Това обаче е сложна задача.

Прогноза: Наполи - Катаня 2:1


Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.44
Равен - 4.33
Катаня - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.50
Равен - 3.75
Катаня - 7.25


Палермо - Аталанта
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 03.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Дамато

Палермо не успя да спечели нито един от последните си 8 мача и сега работата на Гасперини е под въпрос. Мач с Аталанта у дома е точно това, което тима иска в този момент и победата е нужна на много нива.

Гостите също се затрудняват с победите. Последната дойде рано през декември. Битката за изпадане все още не е реалност, но това не означава, че Аталанта няма да се намеси там, ако продължава в този дух.

Двата тима имат много проблеми. За домакините с травми са Мантовани и Ернандес, а Миколи, Ароника и Фон Берген са наказани. Госите няма да разчитат на Капели, Марилунго, Белини, Лучини, Фери и Бривио.

Очевидно това са отбори в лоша форма, но гостите показаха игра срещу Милан. Разбира се всеки иска да покаже най-добрата си игра на голяма сцена, така че това е обяснимо. Двата отбора трябва да намерят стила си, като засега разчитат само на статични положения. Палермо обаче има отчаяна нужда от точки.

Прогноза: Палермо - Аталанта 2:1


Коефициенти от bet365:
Палермо - 2.25
Равен - 3.10
Аталанта - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо - 2.20
Равен - 3.05
Аталанта - 3.40


Пескара - Болоня
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 03.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Де Марко

В последните си 3 мача Пескара не взе точки, допусна 10 гола и не вкара нито един. Тима трябва да обърне тази тенденция бързо и това е добър момент, защото скоро отборите от зоната за изпадане ще наваксат с Пескара, а това трябва да бъде избегнато.

Болоня игра срещу Рома и Милан наскоро, но загуби точки и от отбори като Парма и Дженоа. Тук загубата трябва да се избегне, за да не се върне тима в жестоката битка на дъното.

Домакините винаги работят в посока подобряване и затова са непридвидим отбор с неясен игрови подход. Това често изненадва опонента, така че гостите ще са наясно със заплахата и ще се държат на разстояние в първата част от мача. Нуждата за точки обаче ще отвори сблъсъка.

Прогноза: Пескара - Болоня 2:2


Коефициенти от bet365:
Пескара - 3.00
Равен - 3.20
Болоня - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 2.90
Равен - 3.15
Болоня - 2.45


Дженоа - Лацио
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 03.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Сманята на наставника имаше краткотраен позитивен ефект за домакините, ако се вземе предвид спечелената точка от Ювентус, но сега идва нова тежка задача в лицето на Лацио. Гостите обаче пропуснаха точки в последните 2 кръга и сега идва време за преосмисляне на целите за сезона - Титлата в Серия А ще бъде заместена от местата в Шампионска лига и Копа Италия.

Флоро Флорес, Хуан Варгас и Боско Янкович са контузени за домакините, а Лука Антонели е наказан. Гостите няма да разчитат на Ернанес, Едерсон, Диас и Биава, а Зарате е под въпрос.

Лацио ще експериментира с отбрана с трима човека поради наказаните Диас и Биава, а това ще даде шанс на домакините. Освен това Лацио ще е изморен от срещата с Ювентус, която освен физически, нанесе и психологически щети на тима. С добрия си рекорд у дома Дженоа може да вземе победа.

Прогноза: Дженоа - Лацио 2:1



Коефициенти от bet365:
Дженоа - 2.80
Равен - 3.25
Лацио - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Дженоа - 2.90
Равен - 3.15
Лацио - 2.45


Фиорентина - Парма
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 03.02.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Фиорентина взе само точка в последните си 4 мача и изглежда първоначалната цел на тима да се класира в Шампионска лига започва да се превръща в състезание за 5-ото място в класирането. Парма загуби ценен домашен рекорд срещу Наполи, но тима се застоява комфортно в горната половина на класирането. 

Домакините посрещат отново Писаро в състава си, но Акуилани е наказан, така че двамата ще разменят местата си. Тони ще заеме място в атака вместо Ел Хамдауи и редом с Йоветич ще търсят голове. Момо Сисоко пристигна от ПСЖ, но надали ще дебютира тук.

За гостите Биабиани ще играе от дясно, след като се завърна в състава. Тима няма отбрана след като Закардо напусна, а Сантакросе лекува травма. Това означава старт за Беналуан и Кода е единствената резерва в това звено. 

Домакините трябва да поддържат битката за високо класиране, докато Парма не се бори за нищо. Това предполага отворен мач и може да видим голове в този случай. Двата тима играха добре до момента през кампанията и рядко разочароваха феновете си, що се отнася до забавлението.

Прогноза: Фиорентина - Парма 2:2


Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 1.72
Равен -3.50
Парма - 5.00

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина - 1.75
Равен - 3.40
Парма - 4.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
172