Интер - Торино: Нерадзурите няма да могат да укротят биковете


Н. Гавазов

Интер - Торино: Нерадзурите няма да могат да укротят биковете

Интер - Торино
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 27.01.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Дамиано Маса

Срещата между Интер и Торино в първия кръг я бяхме определили за централна. Тогава „скуадра граната" и „нерадзурите" се намираха в подем, но оттогава обаче измина много време и докато Интер започна да се изкачва нагоре и да бъде смятан за лидер, то „биковете" тръгнаха към дъното. Така или иначе присъствието на Торино в Серия А трябва да радва поклонниците на калчото, защото създава неповторим дух в италианския футбол и прави възможно дербито на Пиемонт.

Интер взе четири точки в последните си два мача и прекъсна серията от три срещи без победа, които отново доближиха „нерадзурите" до топ 4. В момента миланският колектив се намира на четвърто място в класирането и на четири пункта от третия Лацио, който снощи претърпя сензационна загуба.

Торино както казахме по-горе започна да се смъква към дъното, но след загубата си от Милан в началото на декември, „биковете" отново тръгнаха нагоре. Колективът на Джампиеро Вентура е в прекрасна серия от пет мача без поражения, включително и победа в Пескара миналия уикенд и след последните добри резултати торинци се намират на 12-то място в класирането, на шест точки от опасната зона.

Интер прекара цяла седмица в Алпино Джентиле, където се подготвяше тактико-технически за днешния мач. Състоянието на играчите показа на Страмачони, че Касано и Паласио са готови да играят заедно, докато Милито и Самуел продължават да не се чувства добре, което означава, че в центъра на отбраната ще видим Киву. Кастелаци и Станкович са контузени, Коутньо има лека травма.

Гостите са без намиращият се в лазарета Огбоня. Тази сутрин стана известно, че Абу Диоп е включен в заявката за мача, което означава, че играчът се е справил с травмата си. Огбоня вероятно ще бъде заменен от Глик или Родригес, а по фланговете ще се разположат Масиело и Д.Амбросио.

Това ще е изключително вълнуващ спектакъл - такива са очакванията на италианските специалисти и има резон в тези твърдения. Нпоследък Торино изглежда по-балансиран и по-стабилен и освен това „биковете" показаха, че не се страхуват да играят атакуващо като гости. В същото време Интер влиза в срещата след два тежки сблъсъка в Рим и не е изключено хората на Страмачони да са изморени от двубоите с Рома. Логиката подсказва, че „нерадзурите" би трябвало да победят, но в същото време този мач е идеален да се предприеме известен риск, а и в кръга на изненадите няма да е нищо изненадващо, ако Торино открадне точката.

Прогноза за: Интер - Торино 1:1

 


Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

06 януари Удинезе - Интер 3:0 (Серия А)
12 януари Интер - Пескара 2:0 (Серия А)
15 януари Интер - Болоня 3:2 сл. прод. (Купа на Италия)
20 януари Рома - Интер 1:1 (Серия А)
23 януари Рома - Интер 2:1 (Серия А)

Торино:

16 декември Дженоа - Торино 1:1 (Серия А)
22 декември Торино - Киево 2:0 (Серия А)
05 януари Катаня - Торино 0:0 (Серия А)
13 януари Торино - Сиена 3:2 (Серия А)
20 януари Пескара - Торино 0:2 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Торино

145 срещи
63 победи за Интер
43 равенства
39 победи за Торино
Голова Разлика: 210:157 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.57
Равен - 3.75
Торино - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.62
Равен - 3.50
Торино - 5.75

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138