Анонс на 22 кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 22 кръг от Серия А

Лацио - Киево
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 26.01.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Паоло Джакомели

Ранната съботна среща предлага един наглед решен сблъсък, когато тима на трето място в класирането посреща 12-ят Киево. Домакините съжаляват, че изпуснаха темпото, с което следваха лидера Ювентус, след като миналата седмица направиха равен с Палермо, затова място за грешки повече няма.

Киево не е далеч от дъното, така че също ще търси точките, но тима победи за последно на гости преди 5 кръга.

Мирослав Клозе се възстанови от контузия и отново ще видим типичната постройка на Лацио. Все пак на върха може да се появи Флокари, който не разочарова в отсъствието на германеца. За тима е наказан Лорик Кана, а Едерсон и Станкевициус са контузени.

Гостите не разчитат на контузените Лусиано и Драме. Наставникът Корини ще заложи на трима централни защитници, подпомагани от Сардо и Джокич, когато тима се брани. Така и във фаза атака ще може да се разчита на 5 човека в средата на терена, което предполага по-лесно спиране на набезите на домакините.

Прогноза: Лацио - Киево 2:0

Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.55
Равен - 3.75
Киево - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 1.60
Равен - 3.40
Киево - 6.50

 

Болоня - Рома
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 27.01.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Антонио Джанокаро

Ранната неделна среща противопоставя отборите на 7-ма и 15-та позиция, като и двата състава виждат колко са близо до заветните си цели за кампанията. Болоня бе победена от Милан на "Сан Сиро", но показва добра домашна форма, побеждавайки Киево в последното домакинство.

Рома загуби последните си 3 гостувания, а дори нямат победа на гости от началото на декември. Миналата седмица Милан задмина тима на 6-та позиция и сега вече състезанието е ожесточено.

Акуафреска, Натали и капитанът Портанова са контузени за домакините, а Пасиенса и Черубин са наказани. В лагера на гостите Маркиньос, Де Роси и Дестро са контузени, а изключителният Ламела е наказан. Това ще означава, че Пянич ще заеме мястото от дясно, а Брадли ще заиграе в центъра.

Първата среща между тези два отбора бе невероятен обрат на Болоня от 2:0 до 3:2, и Земан ще си спомни тази среща. Неговия отбор се затруднява през януари и не е ясно дали ще намери ключ към победата.

Прогноза: Болоня - Рома 2:2

Коефициенти от bet365:
Болоня - 3.10
Равен - 3.50
Рома - 2.20

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 3.00
Равен - 3.40
Рома - 2.25

 

Катания - Фиорентина
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 27.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Катания събра 13 точки в последните си 6 мача, а в последните си 6 домакинства има същия събран брой точки, а това е един добър рекорд. Сега отново ще липсват няколко ключови играча, но напоследък състава показва, че е добре сплотен и разчита на груповото усилие.

В последните си 3 мача Фиорентина взе 1 точка и формата драстично спадна след оптимистично начало и надежди за титла. С набирането на скорост от Милан местата за Лига Европа също са под въпрос, а Катаня не е лесно място за гостуване. 

Алмирон, Лоди и Бегрешио липсват за домакините, а това са тримата може би най-важни играчи за тима. Така Салифу и Биаджанти ще застанат с Иско в центъра, а в атака Кастро ще е фалшивата 9-ка, между Бариентос и Гомес.

Писаро не е готов за гостите и ще бъде заменен от Миглацио. До него ще са Валеро и Акуилани, а в атака Йоветич ще бъде партниран от Тони или Ляич.

Това са два отбора, които са на близка позиция в класирането, така че ни очаква интересен мач с високо темпо. Това са два отбора, които се намират в Топ 3 по вкарани голове от статични ситуации, но гостите се определят като фаворит.

Прогноза: Катания - Фиорентина 1:2

Коефициенти от bet365:
Катания - 3.00
Равен - 3.25
Фиорентина - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Катания - 2.90
Равен - 3.15
Фиорентина - 2.45

 

Парма - Наполи
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 27.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Роки

Парма успя да вземе точки от Ювентус и след това от Верона като гост. Тима не е побеждаван в последните 5 мача и все още няма загуба у дома в сезона. Позицията в класирането е висока и настроението също.

Наполи не успя да надвие Фиорентина в последния кръг, и Ювентус се възползва да дръпне с още точки на първата позиция. Сега Мадзари очаква труден мач и знае, че никой не надви Парма у дома.

Домакините ще искат точките, но ще трябва да се бранят от скоростта на Наполи. Без Биабиани по фланга тима ще разчита на атаки през центъра, а наситената халфова линия на гостите вероятно няма да позволи това. Въпросът е ще се стигне ли до нарушаване на домашния рекорд на Парма.

Прогноза: Парма - Наполи 0:0

Коефициенти от bet365:
Парма - 3.10
Равен - 3.30
Наполи - 2.30

Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 2.90
Равен - 3.15
Наполи - 2.45

 

Каляри - Палермо
Стадион: "Ис Аренас", Куарту Сант'Елена
Дата: 27.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Каляри спечели четири точки в последните си два мача - два пъти повече, отколкото в предишните си девет среши! Благодарение на това сардинците остават извън зоната на изпадащите, но с три пункта над чертата хората на Пулга са преки участници в битката за оцеляване.

Палермо се намира в отчайващо положение. Сицилианският тим е без победа в последните си 8 мача във всички състезания, спечели само три точки в последните си 11 гостувания, две точки в последните си 7 срещи и в крайна сметка се оказа на предпоследното място в класирането на 4 пункта от спасителния бряг, което означава, че не всичко е загубено.

Нене, Рибейро, Ариаудо и Капелини от домакините няма да могат да играят заради контузии. Вероятно островитяните ще излязат с постройка 4-3-1-2 с Пиниля и Сау на върха на атаката и Найнголан като плеймейкър.

Гостите са без контузените Мантовани и Хернандес и наказания Гарсия. Вратарят Сорентино се присъедини от Киево и ем готов за дебюта си. Добрата вест е завръщането в строя на Бриенца и Барето.

Много е вероятно Палермо да възприеме отбранителен стил на игра и да реши да се бори за равенство, отколкото да търси пулен успех, въпреки нуждата точки. Фаворит за победа е за Каляри, който обаче трябва да бъде търпелив и внимателен при намирането на пътя към вратата на Сорентино.


Прогноза за: Каляри - Палермо 3:1

 

Коефициенти от bet365:
Каляри - 1.90
Равен - 3.40
Палермо - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 1.95
Равен - 3.35
Палермо - 3.75

Сампдория - Пескара
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 27.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Дамиано Томази

Сампдория загуби на гости на Сиена миналата седмица и захвърли шанса да събере още точки над опасната зона в класирането. Сега тима задължително трябва да се представи добре срещу Пескара.

Гостите също разочароваха срещу Торино. Клуба работи здраво на трансферния пазар и търси подкрепления, а това може да повдигне духа на тима, но сега е малко рано за този ефект.

Едер е контузен за Сампдория, а Макси Лопес току се оправи от тежка травма. Вероятно ще видим само един нападател в постройката на домакините. Това ще е Икарди и зад него ще е Сориано, но Лопес ще се появи във втората част като резерва. 

Гостите вероятно ще променят цялата си атака от тази, която разочарова с Торино. Вукусич, Караглио и Бярнасон ще са напред, а Селик и Джонатас ще са на пейката. 

Двата тима ще се концентрират над това да не позволяват да допускат голове от грешки в отбрана. Очаква се предпазлив двубой, а в зависимост от по-ранния мач на Дженоа, двата отбора могат да се борят и за равенство.

Прогноза: Сампдория - Пескара 2:1

Коефициенти от bet365:
Сампдория - 1.61
Равен - 3.75
Пескара - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Сампдория - 1.62
Равен - 3.50
Пескара - 5.75

 

Удинезе - Сиена
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 27.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Стефано Перуцо

Удинезе беше без загуба от края на ноември, но гостуването на Ювентус миналата седмица се превърна в истинско фиаско, след като хората на Гуидолин бяха пометени с 4:0 от шампиона. Фриулци остават в средата на таблицата и според събраните точки са по-близо до местата на евротурнирите (6т.), отколкото от опасната зона (13т.).

Сиена спечели първият си мач след уволнението на Серсе Косми и победата над Сампдория сложи край на поредицата от шест поредни загуби. Тосканци остават на последно място в класирането на 6 точки от спасителния бряг, което не е добра новина, но по-лошата е, че се разделиха със своя голмайстор Калайо, което поставя под въпрос оцеляването на тима в италианския елит.

И двата тима имат своите проблеми в кадрово отношение. Домакините са без Фабрини и Бркич (контузени), както и без Баду и Бенатия (Купата на Африка). Гостите са без контузения Поци и наказаните Терци и Витиело. Удинезе няма да измени стила си на игра, така че ще видим постройка 3-5-1-1 с Ди Натале отпред и подкрепям от Муриел. Гостите нямат особени опции. Реджиналдо и Богдани ще водят атаката, а отзад Розина ще изпълнява задачите на плеймейкър. Постройката ще е 3-4-1-2.

Домакините ще се опитат възможно най-бързо да забравят онова 0:4 срещу Ювентус, а най-добрият лек за подобна лоша загуба е хубавата победа. Прибавяйки по-големите кадрови проблеми на гостите и по-качественият състав на фриулци, ще е истинска изненада, ако Удинезе не победи с поне два гола разлика.

Прогноза за: Удинезе - Сиена 2:0

 

Коефициенти от bet365:
Удинезе - 1.57
Равен - 3.75
Сиена - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 1.62
Равен - 3.60
Сиена - 5.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
226