Земан: Ще се опитаме да увеличим преимуществото си


Н. Гавазов

Земан: Ще се опитаме да увеличим преимуществото си

Старши-треньорът на Рома Зденек Земан коментира резултата от срещата с Интер в рамките на полуфиналите на Купата на Италия. Както е известно, столичният колектив победи „нерадзурите" с 2:1 и по такъв начин въпросът с победителя в противопоставянето между двата тима остава отворен за реванша. Наставникът на „вълците" изрази съжалението си, че неговият отбор е пропуснал възможността да реши всичко в своя полза още в първия мач.

„До почивката изразходвахме много енергия и много се износихме. Стараехме се да вкараме възможно най-много голове, но не успяхме да направим това. Ерик работеше с пот на лицето и създаде три голови положения. Това е добре за един нападател. За съжаление не успя да ги реализира и съм сигурен, че той също съжалява за това", заяви Земан след мача.

„Имаме преимущество преди реванша и ще се опитаме да го увеличим. Играхме наистина добре през първото полувреме и знаете, че на почивката можеше да водим с 4:0", допълни наставникът на Рома.

„За какво се шегувах с Тоти след смяната? Казах му, че е против правилата да стреля толкова силно в „стената", защото може да убие някой противник", каза Земан.

 

  Сподели
117