Анонс на 21-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 21-ви кръг от Серия А

Палермо - Лацио
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 19.01.2013г.
Час: 19:00
Съдия: Джанлука Роки

Наглед този мач вече е решен преди започването му, след като тим от Топ 3 се изправя срещу предпоследния в класирането на Серия А. Палермо успя да вземе само точка в последните 6 кръга, а мениджърът Гасперини открито пожела подкрепления. Междувременно неговият стол се клати и тези точки са важни за тима.

Лацио спечели последните си 4 мача, а ако броим и Копа Италия, последните 6. Тима не е побеждаван от 4-ти ноември. Настроението в отбора е приповдигнато и самочувствието на ниво. Този мач се играе и преди този на Ювентус, така че няма да има допълнително напрежение за резултата.

Домакините няма да разчитат на Мантовани, Бриенца, Ернандес и наказаният Едгар Барето, който показваше добра форма. Мирослав Клозе обаче е аут за гостите. Освен него Едерсон и Гонзалес са контузени, а Зарате и Конко са под въпрос.

Само 4 точки разделят домакините от зоната на спасението, но Лацио показва солидна игра и като гост, и домакин. Тима играе умело и с търпение, възползвайки се максимално от своите контри в гостуванията.

Прогноза: Палермо - Лацио 1:3

Коефициенти от bet365:
Палермо - 3.00
Равен - 3.25
Лацио - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо - 2.80
Равен - 3.10
Лацио - 2.55

 

 

Фиорентина - Наполи
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 20.01.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Мауро Бергонци

Ранната среща в неделния ден ни предоставя два от отборите в челото в лицето на втория Наполи и тима на 5-та позиция Фиорентина. Домакините започнаха лошо новата година и ще трябва бързо да си наваксат, за да не позволят на Милан, Рома и Удинезе да превземат мястото им.

Наполи спечели последните си 3 мача и след скандала със залаганията тима върна точките, които трябваше да бъдат отнети. Канаваро и Грава се върнаха и отбраната на тима отново е на ниво и сякаш всичко се нарежда за гостите.

Давид Писаро е под въпрос за този мач, но вероятно ще заеме мястото си в центъра след като се завърна от наказание. Ляич и Тони ще се борят за място до Йоветич в атака.

Без никакви проблеми в тима гостите имат психологически превес. Фиорентина обаче винаги играе търпеливо. Гостите ще трябва винаги да са нащрек и да не позволят на Йоветич да намери празно пространство.

Прогноза: Фиорентина - Наполи 1:1

Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 2.50
Равен - 3.25
Наполи - 2.80

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина - 2.45
Равен - 3.10
Наполи - 2.90

 

Аталанта - Каляри
Стадион: "Атлети Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 20.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Аталанта спечели само 1 точка в последните си 4 мача и опасно се приближава до дъното на таблицата. Каляри успя да прекрати серията си от загуби с впечатляваща победа над Дженоа миналата седмица. Оказва се, че тима е значително по-силен на гости и ще предостави заплаха на своя опонент, който е в затруднено положение.

Домакините загубиха Пелузо в посока Ювентус, Шелото преговаря с Интер, а Раймонди е наказан. Това означава, че Колантуоно ще продължи да заема позиция в центъра на терена, макар традиционно да играе по фланга. 

Нене е контузен за гостите, така че Пинила вероятно ще го замести, а Муру и Авелар се борят за мястото до Сау в атака.

Двата тима са в сложна ситуация в класирането, която предполага предпазливост в този мач. Домакините вероятно ще владеят повече, но нагаждането към новия стил на игра може да им попречи. Каляри ще разчита на младите си звезди и статични положения.

Прогноза: Аталанта - Каляри 0:1

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.05
Равен - 3.25
Каляри - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 2.05
Равен - 3.10
Каляри - 3.75

 

Дженоа - Катаня
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 20.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Никола Рицоли

След като взе 5 точки в 3 мача, Дженоа можеше да улесни положението си в последния мач на гости на Каляри, но след като поведе позволи нещата да не се развият в добра насока и сега тима е трети от долу-нагоре в таблицата, а победата е задължителна.

Катаня доказа, че може да се справя дори без ключов играч като Лоди, когато победи Рома с 1:0 и запази чиста мрежата си срещу тима с най-много голове в лигата.

Домакините са без наказания Ерос Писано и той ще бъде заменен на десния бек от Сампириси. Друго решение е Роси на бека, а Янкович пред него. Имобиле и Бориело ще са в атака, оставяйки Флоро Флорес на пейката.

Двата ключови играчи за гостите са наказани - Лоди и Леротагли. Ролин ще замени бившия играч на Милан и Ювентус, а Алмирон ще заеме мястото на плеймейкър. 

Домакините вероятно няма да имат достатъчно увереност, за да задържат повече топката, затова тя ще е във владение на Катания. Без най-добрите си играчи обаче вкарването на победен гол може да се окаже трудна задача.

Прогноза: Дженоа - Катаня 0:0

Коефициенти от bet365:
Дженоа - 2.30
Равен - 3.20
Катаня - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Дженоа - 2.30
Равен - 3.20
Катаня - 3.05

 

Киево - Парма
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 20.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Джанпаоло Калварезе

Киево претърпя тежка загуба в Болоня и сега моралът ще е нисък за това домакинство срещу Парма. Тима е на 11-та позиция, но само на 7 точки от зоната за изпадане, така че концентрацията ще е нужна, за да се постигне подходящ резултат.

Парма успя да вземе точка от лидера в класирането Ювентус и тима не е побеждаван у дома си. Настроението е високо и позицията в таблицата е стабилна. Със сигурност целта в това гостуване е 3 точки.

Даниели се завръща от наказание за домакините, но Сезар пък е наказан от този мач. Това означава директна размяна между тях. Същото се получи и с Хетемай, който се връща от травма и вероятно ще започне, и Гуана, който е аут. 

За Парма може отново да видим Закардо. Преговорите между него и Милан се охладиха и той трябва да започне да се представя за своя отбор. Лукарели се връща от наказание в състава, а Донадони ще използва типичната си отбрана в този мач.

Прогноза: Киево - Парма 1:2

Коефициенти от bet365:
Киево - 2.60
Равен - 3.00
Парма - 2.90

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 2.70
Равен - 3.00
Парма - 2.70

 

Сиена - Сампдория
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 20.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо

Сиена загуби последните си 7 мача, 6 от тях в лигата. Смяната на мениджъра не подейства на този етап и тима е в криза. Безопасната зона е на 8 точки и настроението пада с всеки кръг. Дори точка в този мач би било позитивен знак за последните в Серия А.

Делио Роси спечели с Фиорентина в Торино срещу Ювентус, след което задържа Милан с 0:0. Първите 3 мача начело на тима за Роси бяха опоненти като Лацио, Юве и Милан, така че 4 точки от тези мачове е постижение.

Целта на двата отбора е много подобна, но психологическия момент определено е различен. Сиена е под напрежение, знаейки, че не трябва да губи повече точки. Сампдория премина добре през трудни мачове и сега ще трябва да задържи нивото си. Това ще е отворен мач с много възможности за голове.

Прогноза: Сиена - Сампдория 1:2

Коефициенти от bet365:
Сиена - 2.40
Равен - 3.20
Сампдория - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 2.40
Равен - 3.00
Сампдория - 3.10

 

Пескара - Торино
Стадион: "Адриатико", Пескара
Дата: 20.01.2013г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

Сезонът на Пескара е смесица от потресаващи загуби и шокиращо добри резултати. Тима успява да остане над зоната за изпадане, но никога не се оформя като фаворит в мачовете си. Торино е идеален опонент, ако домакините ще искат да докажат, че са годни за елита на Италия.

Торо няма загуба от 4 кръга и взе 10 точки в последните си 10 гостувания. Само една обаче е победата извън дома. "Адриатико" е удобно място за удвояване на този рекорд, след като тима е в приповдигнато настроение след победата над Сиена въпреки множеството проблеми с травми.

Само Урош Косич е контузен за домакините, а за гостите аут са Марио Сантана, Анжело Огбона, Aбу Диоп и Роландо Бианки. 

Домакините имат втория най-лош рекорд в атака за Серия А и най-лошата отбрана, но някак постигнаха достатъчно победи, за да се намират над опасната зона. Тима разчита на своя опонент да направи първата крачка, за да се възползва както може в опит за добър резултат.

Прогноза: Пескара - Торино 1:2

Коефициенти от bet365:
Пескара - 2.70
Равен - 3.10
Торино - 2.70

Коефициенти от Offsidebet:
Пескара - 2.65
Равен - 3.00
Торино - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
202