Донадони: Интерес от Милан? Това е проява на лош вкус


Н. Гавазов

Донадони: Интерес от Милан? Това е проява на лош вкус

След като Пеп Гуардиола се разбра с Байерн Мюнхен, а Франк Рийкард бе уволнен от поста старши-треньор на националния отбор на Саудитска Арабия, наставникът на Парма Роберто Донадони заяви, че е „проява на лош вкус" да се говори постоянно за пристигането на един или друг треньор в даден отбор.

Както е известно, президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че се е опитвал да убеди Гиардиола да дойде на „Сан Сиро", но днешната новина от Германия не само, че постави бившия министър-председател на Италия в неловко положение, но засили спекулациите за това кой може да замени Масимилиано Алегри, въпреки че наставникът на „росонерите" има договор с клуба до 2014 година.

Най-често в медийното пространство се спекулира с името на Роберто Донадони, а тази вечер се появиха и слухове, че Рийкард може да поеме вицешампионите.

„Милан има интерес към мен? От една страна ми е приятно, но от друга това е проява на лош вкус. Намирам го така заради Алегри, който трета година е в Милано. Той спечели Скудетото през първия си сезон, завърши на второ място миналата кампания и провежда един невероятен сезон с напълно реформиран отбор", каза Донадони.

 

  Сподели
90