Интер - Болоня: С поглед към полуфиналите


Н. Гавазов

Интер - Болоня: С поглед към полуфиналите

Интер - Болоня
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 15.01.2013г.
Час: 22:00
Съдия: Лука Банти

Миланският Интер запълни първите страници на италианската преса в навечерието на срещата с Болоня в рамките на четвъртфиналите на Купата на Италия. С главни букви La Gazetta dello Sport излезе с огромно заглавие, в което се цитира наставника на Андреа Страмачони: „Искаме да участваме в Шампионска лига, но ще започнем с Купата на Италия".

Главната тема обаче в Милано е обсъждане напускането на Уесли Снайдер и преминаването му в Галатасарай или друг европейски отбор. Морати каза, че всичко ще се реши днес, но към момента на изработване на прогнозата холандският специалист е играч на Интер и дори тренира с отбора. Но за да се разберат нещата около Снайдер не е нужно само да се използват официални източници. Достатъчно е да се следи и Twitter-а на съпругата на Снайдер Йоланте Кабау, който напоследък е обект на внимание не само от страна на любителите на модата и киното, но и на футбола.

Докато най-новата сапунена опера във футбола е в своя вихър, Интер и Болоня се готвят за утрешния мач. Победата на Интер на стадии 1/8-финал за Купата над Верона никого не изненада, както и попаденията на Касано и Гуарин. Истинска сензация обаче се случи в Неапол, където Болоня се противопостави на Наполи и благодарение на головете на Коне и Паскуато победи „партенопеите" с 2:1.

През сегашния сезон Интер победи Болоня с 3:1 на „Ренато Дал'Ара" в мач от Серия А, в на пръв поглед равностоен двубой, в който обаче „нерадзурите" се възползваха успешно от своите шансове и показаха класа. В класирането „нерадзурите" са на 4-о място на девет точки от лидера Ювентус, докато Болоня е на 14-та позиция и на три пункта от опасната зона.

Страмачони възнамерява да заложи на някои основни играчи и на резерви, докато гостите пристигат с титулярите си, което обещава интересен двубой, в който домакините са фаворити на книга. Серия А обаче е толкова непредсказуема, че не бива да се изключва каквото и да е било в този мач. Предположенията са, че титулярите на Болоня са равностойни на резервите на Интер и ако „нерадзурите" се отнесат несериозно към съперника си, трябва да очакваме изненада.

Прогноза за: Интер - Болоня 3: 1

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

15 декември Лацио - Интер 1:0 (Серия А)
18 декември Интер - Верона 2:0 (Купа на Италия)
22 декември Интер - Дженоа 1:1 (Серия А)
06 януари Удинезе - Интер 3:0 (Серия А)
12 януари Интер - Пескара 2:0 (Серия А)

Болоня:

16 декември Наполи - Болоня 2:3 (Серия А)
19 декември Наполи - Болоня 1:2 (Купа на Италия)
22 декември Болоня - Парма 1:2 (Серия А)
06 януари Дженоа - Болоня 2:0 (Серия А)
12 януари Болоня - Киево 4:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Интер - Болоня

145 срещи
69 победи за Интер
34 равенства
42 победи за Болоня
Голова Разлика: 224:177 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.50

Равен - 4.00
Болоня - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.45
Равен - 4.00
Болоня - 7.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
135