Удинезе - Интер: Нерадзурите ще нанесат втора домакинска загуба на фриулци


Н. Гавазов

Удинезе - Интер: Нерадзурите ще нанесат втора домакинска загуба на фриулци

Удинезе - Интер
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 06.01.2013г.
Час: 13:30
Съдия: Антонио Джанокаро

Удинезе ще приеме Интер в среща от 19-ят кръг на Серия А и ще се опита да продължи добрата си серия от края на 2012 година, в която фриулци записаха четири мача без загуба. Десето място в таблицата за класиране и десет точки от зона „Европа" не е най-доброто за отбор, който през последните години се класираше редовно в евротурнирите, но треньорът Франческо Гуидолин има смекчаващи вината обстоятелства, след като тимът беше напуснат от няколко качествени играчи, а и наставникът предупреди, че през настоящия сезон Удинезе ще се бори за запазване на елитния си статут.

Интер ще пътува до главния град на провинция Фриули с мисълта да започне с нещо положително 2013-та, след като в края на миналата година претърпя поражение от Лацио и завърши наравно у дома срещу Дженоа. „Нерадзурите" изглежда са единственият обор, способен да се противопостави на лидерството на Ювентус, но последните неблагоприятни резултати отдалечиха Интер на девет точки от първото място и в момента хората на Страмачони заемат четвърто място в таблицата за класиране.

Удинезе вече има ново попълнение в лицето на полузащитника Александър Меркел, който пристигна от Генуа и ще замени Антонио Флоро Флорес. Всъщност тук свършват добрите новини относно кадровите въпроси, тъй като извън строя са контузените Вилианс и Барето, а Пинци е наказан. На Гуидолин със сигурност ще липсват и отпътувалите за Купата на африканските нации Баду и Бенатия, така че още утре ще видим Меркел в стартовия състав, друг е въпросът доколко 20-годишният атакуващ полузащитник ще се приспособи към новите си съотборници.

Интер също има своето ново попълнение в лицето на Томазо Роки, който в Лацио бе в сянката на Мирослав Клозе и страдаше от липса на игрова практика. Едва ли ще видим 35-годишният нападател утре, така че Милито и Касано ще водят атаката на „нерадзурите". Андреа Ранокия е наказан, а в лазарета се намират Алварес, Мудингай, Коутиньо, Кастелаци, Нагатомо, Оби и Станкович.

Очертава се интересен и любопитен мач. Двата тима ще хвърлят в средата на терена общо десет човека, което предполага, че основната битка ще се води в центъра, а действията на нападателите ще бъдат затруднени. Удинезе е един от симпатичните отбори, а работата на Гуидолин е повече от чудесна и фриулци имат само една загуба на „Фриули" през сезона - срещу Ювентус, но отслабени от отсъствието на водещи футболисти, утре домакините няма да излязат като фаворити срещу миланския тим. Другият фактор, който говори в полза на Интер е, че „нерадзурите" спечелиха девет точки от 12 възможни в най-новата история на сблъсъците между двата тима. Гостите имат своите проблеми в защита, но също така са и достатъчно силни, за да нанесат втора домакинска загуба на Удинезе.

Прогноза за: Удинезе - Интер 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

06 декември Удинезе - Ливърпул 0:1 (Лига Европа)
10 декември Сампдория - Удинезе 0:2 (Серия А)
15 декември Удинезе - Палермо 1:1 (Серия А)
19 декември Удинезе - Фиорентина 0:1 (Купа на Италия)
22 декември Аталанта - Удинезе 1:1 (Серия А)

Интер:

06 декември Интер - Нефтчи 2:2 (Лига Европа)
09 декември Интер - Наполи 2:1 (Серия А)
15 декември Лацио - Интер 1:0 (Серия А)
18 декември Интер - Верона 2:0 (Купа на Италия)
22 декември Интер - Дженоа 1:1 (Серия А)

Досегашни срещи:

Удинезе - Интер

82 срещи
17 победи за Удинезе
25 равенства
40 победи за Интер
Голова Разлика: 131:83 за Интер

Коефициенти от bet365:
Удинезе - 3.00
Равен - 3.20
Интер - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 2.95
Равен - 3.05
Интер - 2.45

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
282