Алегри: Трансферите зависят от Галиани


Н. Гавазов

Алегри: Трансферите зависят от Галиани

Старши-треньорът на Милан Масимилиано Алегри призна, че отборът ще има нужда от нов нападател, ако Робиньо и Алешандре Пато бъдат продадени през януари. Както е известно, дуото получи оферти от Бразилия и вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани ще лети до Южна Америка в неделя за провеждане на първия етап от разговорите.

„Ако Пато и Робиньо напуснат, тогава ще имаме нужда от друг нападател. Идеалният вариант е да имаме петима атакуващи футболисти, но всичко зависи от това пътуване на Галиани. Едва тогава ще разгледаме най-добрите решения за подсилване на тима. Но да говорим сега няма смисъл", заяви Алегри.

„Ако вземем някой, то със сигурност ще бъде важен футболист, като най-вероятно вече ще е играл в Шампионската лига през този сезон", каза още наставникът на „росонерите".

„Никога не съм тренирал Балотели и до този момент не мога да давам оценки за него. Той е играч на Манчестър Сити, така че няма смисъл да говорим за него. Хавиер Пасторе? Не мисля, че Пари Сен-Жермен ще го пусне", допълни Алегри.

 

  Сподели
84