Ювентус ще завърши по подходящ начин годината


Н. Гавазов

Ювентус ще завърши по подходящ начин годината

Каляри - Ювентус
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 21.12.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Антонио Дамато

Каляри и Ювентус ще се срещнат в двубой от 18-я кръг на Серия А. Сблъсъкът е на „Енио Тардини" в Парма, тъй като неволите на сардинския тим с неговия стадион продължават - този път градските власти отказаха да издадат сертификат за безопасност на „Аренас", което означава, че мачове на това спортно съоръжение не може да се играят.

С това не свършват проблемите за символичните домакини. Те спечелиха само две точки в последните си шест мача и продължават да се смъкват стремглаво към дъното, намирайки се само на два пункта от опасната зона. Миналият кръг островитяните претърпяха тежка загуба именно на „Тардини" срещу местния Парма, въпреки че поведоха в резултата с гол на Соу в 20-та минута. Някъде тук обаче хората на Пулга забравиха за добрата си игра в началото на мача и отстъпиха инициативата на противника си.

Ювентус ще пътува на юг с намерението да завърши по подходящ начин една фантастична година. Торинци преминаха през най-оживената част от календара, класирайки се за плейофите на Шампионска лига, а последните неблагоприятни резултати на конкурентите направиха „бианконерите" зимен първенец в Серия А. В момента „Старата дама" изглежда най-силният отбор в шампионата.

За Каляри няма да играят контузения Ериксен и наказания Даниеле Конти. Вероятно Найнголан ще играе на мястото на наказания капитан. Пулга няма да промени постройката на отбора и ще използва 4-3- 1-2 със Соу отпред, а другият партньор на нападателя ще бъде избран измежду Пиниля и Нене.

Бонучи отново е на разположение на Антонио Конте, но днес окончателно стана ясно, че Киелини е аут за два месеца. В лазарета се намират още Бендтнер и Пепе. Вероятно Касерас ще замести Джорджо в отбраната, но не е изключено треньорът да започне да налага постройка на игра 4-3-3 предвид заминаването на Асамоа за участие в Купата на африканските нации.

Юве ще установи високо темпо от самото начало и ще се опита да получи ранна преднина. Каляри е един от малкото отбори, които създадоха някои проблеми на „бианконерите" през миналата година. Сега това едва ли ще се случи, защото сардинците се намират в лоша форма, докато торинци са в много добро психологическо състояние, подплатено още повече с добрия жребий в Шампионска лига. Освен това се очаква от Торино да пристигнат около 6 000 привърженици на Ювентус, които ще направят всичко възможно любимците им да се чувстват като у дома си.

Прогноза за: Каляри - Ювентус 0:3

Последни 5 изиграни срещи:

Каляри:

02 декември Удинезе - Каляри 4:1 (Серия А)
05 декември Каляри - Пескара 4:2 (Купа на Италия)
09 декември Каляри - Киево 0:2 (Серия А)
12 декември Ювентус - Каляри 1:0 (Купа на Италия)
16 декември Парма - Каляри 4:1 (Серия А)

Ювентус:

01 декември Ювентус - Торино 3:0 (Серия А)
05 декември Шахтьор Донецк - Ювентус 0:1 (Шампионска лига)
09 декември Палермо - Ювентус 0:1 (Серия А)
12 декември Ювентус - Каляри 1:0 (Купа на Италия)
16 декември Ювентус - Аталанта 3:0 (Серия А)

Досегашни срещи:

Каляри - Ювентус

67 срещи
13 победи за Каляри
24 равенства
30 победи за Ювентус
Голова Разлика: 82:57 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Каляри - 7.00
Равен - 4.33
Ювентус - 1.44

Коефициенти от Offsidebet:
Каляри - 7.75
Равен - 4.20
Ювентус - 1.42

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157