Палермо - Ювентус: Завръщането на Конте


Н. Гавазов

Палермо - Ювентус: Завръщането на Конте

Палермо - Ювентус
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 09.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Де Марко

Палермо посреща Ювентус след загуба при гостуването си на Интер, което не е изненадващо, тъй като сицилианци играят слабо извън Сицилия - неуспехът в Милано дойде след тежки поражения в Рим и Болоня. За сметка на това хората на Гасперини се представят много силно на „Енцо Барбера" и след загубата от Наполи в началото на сезона, Палермо спечели 12 точки в шест мача тук, включително равенството срещу Милан и победата над Катания. „Росанеро" обаче са близо до опасната зона - на две точки от 18-я Дженоа и 16-та позиция, което едва ли се приема спокойно от президента Дзампарини.

Антонио Конте се завръща! Без своя старши-треньор бяха пиемонтци през първата част на сезона и трябва да признаем, че „Старата дама" изпълни успешно своите задачи. Съдете сами - първото място в Серия А е съхранено, а класирането за плейофите на Шампионската лига беше оформено в група с Шахтьор и Челси, в чиято компания „бианконерите" завършиха първи. Завръщането на Конте ще стане отличен психологически момент за играчите на Ювентус, които миналата седмица спечелиха дербито срещу Торино, а в средата на седмицата не оставиха никакви съмнения относно превъзходството си над Шахтьор.

Монтовани и Хернандес са контузени от Палермо. Добрата новина е, че Донати и Миколи се завръщат в състава, като последният ще играе като самотен нападател при схема 3-4-2-1. Бертоло започва мача от пейката.

Ювентус е без намиращите се в лазарета Лусио, Бендтнер и Пепе, а Джовинко изтърпява наказание. Матри и Куялиарела са в конкуренция да заемат мястото на Себастиан. Не е изключено Киелини да започне от пейката, а Касерас да видим на негово място.

- Палермо е непобеден в последните си 6 домакински мача в Серия А.
- Палермо вкара най-малко два гола в последните си три домакински мача в Серия А.
- Миналият сезон Ювентус постигна победа тук, но предишните две гостувания на „бианконерите" завършиха с поражения за тях.
- Двата отбора са най-резултатни между 45-та и 60-та минута, а най-малко бележат в последната третина на първите полувремена.

Това ще е много интересен и любопитен мач. Палермо вече доказа, че е много опасен домакин, с който трябва да се съобразява всеки един отбор. Гостите обаче пристигат окрилени от завръщането на своя треньор. Напълно е възможно на „Енцо Барбера" да видим един друг Ювентус, който да притисне своя съперник от самото начало, така както го е правил винаги под управлението на Конте. Вероятно Палермо ще приеме играта в своята половина и ще контраатакува чрез Миколи, който със сигурност ще иска да вкара гол срещу бившия си отбор. Класата и настроението в редиците на гостите ни карат да се доверим на тях, но нека имаме едно наум - „бианкоинерите" играха в средата на седмицата в Украйна и все още може да не са се възстановили от пътуването и тежкия мач в Донецк. Всъщност, тук някъде свършва интригата в предстоящия сблъсък утре.

Прогноза за: Палермо - Ювентус 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Палермо:

11 ноември Палермо - Сампдория 2:0 (Серия А)
18 ноември Болоня - Палермо 3:0 (Серия А)
24 ноември Палермо - Катаня 3:1 (Серия А)
27 ноември Палермо - Верона 1:2 (Купа на Италия)
02 декември Интер - Палермо 1:0 (Серия А)

Ювентус:

17 ноември Ювентус - Лацио 0:0 (Серия А)
20 ноември Ювентус - Челси 3:0 (Шампионска лига)
25 ноември Милан - Ювентус 1:0 (Серия А)
01 декември Ювентус - Торино 3:0 (Серия А)
05 декември Шахтьор Донецк - Ювентус 0:1 (Шампионска лига)

Досегашни срещи:

Палермо - Ювентус

48 срещи
10 победи за Палермо
11 равенства
27 победи за Ювентус
Голова Разлика: 97:50 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Палермо - 5.50
Равен - 3.80
Ювентус - 1.61

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо - 5.25
Равен - 3.60
Ювентус - 1.65

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140