Анонс на 16-ти кръг на Серия А


И. Ангелов

Анонс на 16-ти кръг на Серия А

Аталанта - Парма
Стадион: "Адзури Д'Италия", Бергамо
Дата: 08.12.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Джампаоло Калварезе

В по-малко очакваната среща от деня осмият Парма ще гостува на Аталанта, която се намира на 11-то място. Двата тима понижиха формата си в последно време, като домакините имат 3 поредни загуби в лигата.

Гостите от Парма може да се възползват от понижената форма и липсата на контузени в състава. Единствено Галопа е аут за тима.

Домакините имат много проблеми. Давиде Блондини, Гуидо Марилунго, Гуглиемо Стендардо, Ферейра Пинто и Даниеле Капели са аут, като само Стендардо е без травма сред тях. След наказанието си той ще бъде заменен от Лучини в центъра на отбраната.

Парма експериментира с новата си постройка 4-3-3 и може да се очаква агресия от тима на Донадони. 

Това е традиционно една среща, в която не виждаме много голове. В последните 5 срещи между тези отбори не е имало над 2 вкарани попадения. У дома си Аталанта не е побеждавана 7 срещи поред от Парма във всички състезания. 

Прогноза: Аталанта - Парма 1:1



Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.25
Равен - 3.25
Парма - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 2.30
Равен - 3.05
Парма - 3.25

Рома - Фиорентина
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 08.12.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Мачът на деня определено е именно този. Тези два опонента се представят изключително добре до момента през кампанията, като заемат 4-то и 6-то място съответно. Макар гостите да свалиха малко формата си, те не са побеждавани дълго време в Серия А, докато Рома подобрява формата си с всяка среща.

За съжаление на феновете на домакините Ерик Ламела все още няма да може да играе. Миралем Пянич е под въпрос, но тренира, така че може да получи минути. За гостите Адем Ляич още е аут, а Йоветич е под въпрос. Давид Писаро летя към Чили, за да присъства на погребението на сестра си и няма да играе. Лука Тони е готов за игра и ще застане на върха за своите.

Рома посреща Де Роси от наказание, а Дестро ще запази мястото си от дясно.

В последните 5 срещи между тези отбори задължително падат поне 3 гола, което прави срещата интересна за неутралния зрител. В последните 8 от 9 срещи Рома вкара поне 2 гола в Серия А. Това направи и Фиорентина в последните си 5 срещи. Гостите не са побеждавани 9 поредни срещи.

Прогноза: Рома - Фиорентина 2:2

Коефициенти от bet365:
Рома - 1.95
Равен - 3.75
Фиорентина - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 1.95
Равен - 3.75
Фиорентина - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
339