Интер - Палермо: Без реваншизъм


Н. Гавазов

Интер - Палермо: Без реваншизъм

Интер - Палермо
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 02.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Мауро Бергонци

Побеждавайки Ювентус като гост преди месец, Интер извърши поредица от ужасяващи грешки в националния шампионат, които попречиха на „нерадзурите" да заемат по-достойно място, а защо не и да оглавят таблицата за класиране. Загубите от Аталанта и Парма, както и равенството срещу Каляри са повече от изненадващи и през тази седмица Андреа Страмачони призна, че отборът е предприел някои стъпки в грешна посока и сега всички трябва да работят много усилено, за да си върнат доверието и загубените позиции.

Палермо спечели дербито на Сицилия и ще пътува на север в добро настроение и с намерение успехът на „Барбера" да бъде доразвит. Наставникът на островитяните обаче има най-основателни причини да открадне нещо на „Сан Сиро". Преди година Джанпиеро Гасперини отстъпи треньорския пост на Клаудио Раниери, след като само за три месеца стана ясно, че болшинството от футболистите на „нерадзурите" не искат да играят под негово ръководство.

Андреа Страмачони трябва да най-после да определи каква схема на игра е най-добра: 5-3-2 или 3-4-1-2. Уесли Снайдер не е в лазарета, но споровете с холандеца продължават и едва ли ще го видим в стартовия състав. Капитанът Санети се отнесе много деликатно към темата вчера: „Всичко решава Страмачони, аз не разбирам". Тук ще добавим проблемите на треньора с контузените Мудингай, Оби, Киву и Станкович, както и наказания Касано.

Що се отнася до Палермо, там оздравяха нападателят Игор Будан и защитникът Стив фон Берген, които са включени в заявката за мача, но на двамата предстои да минат днес тестове, за да се разбере в каква степен могат да бъдат използвани. В лазарета продължават да се намират Бертоло, Монтовани и Ернандес. В сицилианското дерби паднаха още две жертви - Донати и Миколи са наказани и на практика атакуващата линия на гостите е обезкървена. Вероятно на върха на нападението ще играе 19-годишният Дибала, подкрепян от Личич и Бриенца.

През последните години срещите между тези два отбора винаги са били вълнуващи и интересни. На 1 февруари Интер и Палермо завършиха тук при резултат 4:4, преди това на „Барбера" сицилианският тим победи с 4:3, по същия начин стоят нещата и през сезон 2010/11. Предположенията са, че отново ще станем свидетели на интересен футбол, с много положения за гол и тук много важно ще бъде в каква степен ще бъдат реализирани моментите. Съпоставяйки обаче нападателите на днешните съперници, опитът на Милито и Паласио ярко контрастира с този на младия талант Дибала, който за първи път в живота си ще играе на „Сан Сиро". Това е една от причините да предположим, че домакините ще победят. Ще прибавим и факта, че гостите на практика са без ляво крило, а подкрепата на трибуните говори още един път в полза на Интер, което означава, че реваншистките намерения на Гасперини (който заяви, че не гледа по този начин на мача) няма да бъдат изпълнени днес.

Прогноза: Интер - Палермо 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

08 ноември Партизан - Интер 1:3 (Лига Европа)
11 ноември Аталанта - Интер 3:2 (Серия А)
18 ноември Интер - Каляри 2:2 (Серия А)
22 ноември Рубин Казан - Интер 3:0 (Лига Европа)
26 ноември Парма - Интер 1:0 (Серия А)

Палермо:

04 ноември Рома - Палермо 4:1 (Серия А)
11 ноември Палермо - Сампдория 2:0 (Серия А)
18 ноември Болоня - Палермо 3:0 (Серия А)
24 ноември Палермо - Катаня 3:1 (Серия А)
27 ноември Палермо - Верона 1:2 (Купа на Италия)

Досегашни срещи:

Интер - Палермо

51 срещи
27 победи за Интер
19 равенства
5 победи за Палермо
Голова Разлика: 109:52 за Интер

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.44
Равен - 4.33
Палермо - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.42
Равен - 4.20
Палермо - 7.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139