Анонс на 15-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 15-ти кръг от Серия А

Наполи - Пескара
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 02.12.2012г.
Час: 13:30
Съдия: Стефано Перуцо

Неделните срещи в този кръг открива у дома си тима на Наполи, който приема непретенциозния отбор на Пескара, който се намира на дъното в Италия, но освен това отборът изпитва изключителни затруднения с опазването на здравето на своите играчи, след като почти цяла 11-ка е контузена или наказана за тази среща.

Домакините почти нямат проблеми в селекцията, след като само Горан Пандев е аут, а Уго Кампаняро е под въпрос. Проблемите в състава на гостите са много - Антонио Балцано е наказан, а няколко от най-важните в тима играчи са контузени. Сред тях е може би най-добре представящият се за тима Хуан Куинтеро. Аут са още Лукас Чиарети, Джонатас, Анте Вукусич, Джузепе Колучи, Мануеле Бласи и Лука Савелони.

Кавани ще се завърне за Наполи и така Инсигне ще премине до него, след като Паднев още липсва. Хамшик, както обикновено, ще заиграе между двете офанзивни линии в 3-4-1-2.

Гостите ще използват 3-5-1-1 в опит да противодействат на Хамшик без важните си играчи, а напред тима може да разчита само на Абрускато на практика.

Във всички състезания Наполи спечели последните си 5 мача с този съперник и изглежда тенденцията ще продължи. В последните си 3 мача в Серия А Пескара губеше и на полувремето и в края на срещите си. За последните си 8 мача Пескара дори не успя да достигне до гол в 6 от тях.

Прогноза: Наполи - Пескара 3:0

Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.20
Равен - 6.00
Пескара - 15.00


Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.20
Равен - 6.25
Пескара - 13.00

 

Болоня - Аталанта
Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 02.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Антонио Джианокаро

В лицето на Болоня и Аталанта виждаме два отбора с много проблеми, а това са тима на 10-та и 19-та позиция съответно в лигата. Вероятно срещата ще се реши в зависимост от това дали за Болоня Алесандро Диаманти ще успее да превземе центъра вместо това да направи Лука Чигарини за гостите.

Домакините обаче имат трима наказани за тази среща, освен целия куп играчи с травми. Коне, Морлео и Портанова няма да участват поради наказанията си, а Гарикс, Карвальо, Натали, Акуафреска, Цурчи и Хименес са контузени.

За гостите с проблеми са Пинто, Биондини, Белини, Фрезолини, Марилунго и Капели, като само Белини успява да се представи на добро ниво през кампанията. Чигарини обаче се връща в тима и това е важно за гостите. През седмицата бе донесена лошата новина за Гидо Марилунго, който изглежда ще пропусне повече от 6 месеца с травмата си в дясното коляно. Това оставя на тима малко опции в атака - Денис и Моралес.

Домакините ще преодолеят липсата на играчи с промяна в тактиката. С 4-3-1-2 тима ще заложи на Диаманти да подкрепи нападателите Габиадини и Джилардино. Определено тима изглежда доста офанзивно в такава схема.

Прогноза: Болоня - Аталанта 2:0


Коефициенти от bet365:
Болоня - 2.40
Равен - 3.20
Аталанта - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 2.35
Равен - 3.00
Аталанта - 3.20

 

Дженоа - Киево
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 02.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Талиавенто

Дженоа и Киево се намират в изключително лоша форма в последните кръгове, като домакинтие записаха 5 поредни загуби преди най-накрая да вземат резултат от последния Аталанта, и то минимален. Гостите редуват посредствени с лоши резултати, но една позиция дели двата тима от зоната за изпадане.

За капак на лошото положение двата тима имат отсъстващи играчи. За домакините това са контузените Анселмо, Жокера, Феронети, както и добре представящият се Лука Антонели. Марко Бориело и Емилиано Морети са наказани. 

Гостите няма да разчитат на Лучано, Вацек, Фрай, Скуизи и Пап. 

Поради липсата на Лучано гостите вероятно ще използват схема без крила - 4-3-1-2, като така Палоши ще застане до Пелисие. 

За Дженоа Варгас ще заеме позиция от ляво на отбраната поради липсата на Антонели и Морети. Контузеният Бориело ще позволи на Имобиле да впечатлява като сам нападател, а подкрепа ще му оказват Янкович и Бертолачи.

Киево загуби последните си 6 гостувания в лигата, а Дженоа загуби трите си последни домакинства. Вероятно срещата ще е доста дефанзивно насочена с оглед съставите, като всичко ще се реши от едно попадение.

Прогноза: Дженоа - Киево 1:0


Коефициенти от bet365:
Дженоа - 2.10
Равен - 3.25
Киево - 3.60

Коефициенти от Offsidebet:
Дженоа - 2.20
Равен - 3.10
Киево - 3.40


Лацио - Парма
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 02.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Марко Гуида

Домакините от Лацио са задължени да положат всяко усилие за спечелването на тази среща. Тима закрепи представянията си напоследък с победа над Удинезе с 3:0 в последния кръг, но пък Парма идва от голяма победа над Интер, макар само с 1:0.

Мауро Зарате, Андре Диас, Кристиан Брохи и Томасо Рохи няма да играят поради своите травми за домакините, а в Парма контузени са само Галопа и МакЕхен, като те не са сред основните играчи в тима.

Ернанес е готов да започне за Лацио след възстановяването си и това са много добри новини за феновете на домакините. Това означава, че Маури ще заиграе от ляво, като Раду и Лулич ще спорят за място зад него по фланга. От дясно Конко ще бъде предпочетен над Каванда, макар вторият да игра добре срещу Лацио.

Макар Галопа да е титуляр за Донадони, той няма да има големи проблеми в намирането на негов заместник. Акуа, Мусачи, Мороне и Пароло се борят само за едно място в средата на терена, след като там Маркиони и Валдес са сигурни титуляри. 

В 7 от последните 8 срещи Лацио не допусна гол. Тима дори не е побеждаван в последните 11 от 12 срещи. Всичко това означава проблеми за гостите на "Олимпико".

Прогноза: Лацио - Парма 2:0


Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.72
Равен - 3.60
Парма - 4.75

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 1.75
Равен - 3.40
Парма - 4.75

 

Сиена - Рома
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 02.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

"Монтепаски Арена" ще трябва да поеме разочарованието от пристигането на отборът във форма - Рома. Домакините са на незавидната 18-та позиция в класирането и 6-тият Рома ще се възползва максимално от лошата ситуация за Сиена.

Безспорно най-добре представящият се за гостите - Ерик Ламела, все още е контузен и това е лъч надежда за Сиена, който ще опита поне да запази мрежата си чиста в тази среща. Тима прави това с цената на много нарушения, но така сега се оказват наказани триото Белмонте, Витиело и Терзи. Анжело пък е контузен, след като действаше добре по крилото в последните няколко срещи.

Освен Ламела и титулярният страж Мартен Стекеленбург ще липсва и в тази среща за гостите, а Даниеле Де Роси продължава да търпи наказанието си след директния червен картон.

Добра новина за домакините е завръщането на Зе Едуардо, който може да застане зад Калайо, който по традиция е на върха. Росина и Валиани ще се борят за мястото до Едуардо зад нападателя.

В последните 4 мача в Серия А Сиена запази чисти мрежи, но надали ще се справи сега. Тима успява да задържи мачовете си под 2.5 гола, поне що се отнася до последните срещи. 

Прогноза: Сиена - Рома 1:3


Коефициенти от bet365:
Сиена - 3.50
Равен - 3.60
Рома - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 3.25
Равен - 3.60
Рома - 2.05

 

Удинезе - Каляри
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 02.12.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Дамиано Томази

Удинезе ще трябва да се възползва от домакинството си, за да надделее над отбор в твърде подобна позиция относно състав и класиране. Двата тима се намират на 12-то и 13-то място в класирането, а след поредица равенства Удинезе бе отнесен от Лацио, докато Каляри не се представи добре в последната си среща с Наполи, отново като гост.

Домакините имат доста контузени - Муриел, Пинци, Лазари, Домизи, Бенатиа и Баста, докато за гостите аут са Нене, Пинила и Косу. Тримата са атакуващи играчи и оставят на своя тим твърде предвидима нападателна опция.

В атака за гостите ще започне Рибейро, заедно със Сау, а Ибарбо отново ще пропусне да започне мач.

Бенатиа и Домизи, и по точно липсата им, донесе много проблеми в отбрана за домакините, но те ще трябва да разчитат на нападението си да компенсира това. Фабрини и Маикосуел се борят за мястото зад Ди Натале в атака. 

Каляри не успя да победи в 17 от последните си 19 гостувания в Серия А. В последните 3 срещи между тези отбори във всички състезания Удинезе не допусна гол. Всъщност, срещу този опонент Удинезе не е побеждаван в последните 7 срещи.

Прогноза: Удинезе - Каляри 2:0


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 1.95
Равен - 3.20
Каляри - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 2.00
Равен - 3.20
Каляри - 3.75


Фиорентина - Сампдория
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 02.12.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Валери

Фиорентина и Сампдория се намират в добра форма, като домакините се намират на 3-та позиция в класирането в Италия. Сампдория е 11-та, но напоследък след няколко загуби поред тима се закрепи и успя да вземе поредни победи - над Дженоа и Болоня.

В състава на домакините Алберто Акуилани, Кампорезе, Лука Тони, Стеван Йоветич и Адем Ляич са с проблеми, като това отнема значително от атакуващия потенциал на тима. Гостите имат своите проблеми в атака също - Макси Лопес и Едер, основните нападатели, са аут. Никола Поци и Андреа Коща също няма да участват.

Домакините имат само Ел Хамдауи в атака, като той ще бъде подкрепен от Мати Фернандес. Чилиецът ще застане пред наситената халфова линия в 3-5-1-1. Гостите ще разчитат на Икарди в атака, който също е единствена опция за нападението. 

В последните 7 мача у дома Фиорентина има 6 победи. Сампдория загуби последните си 4 гостувания в лигата, но сега тима намира своята форма. Срещу този опонент домакините от Фио имат 3 поредни чисти мрежи. 

Прогноза: Фиорентина - Сампдория 0:0


Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 1.44
Равен - 4.20
Сампдория - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина - 1.47
Равен - 3.75
Сампдория - 8.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137