Анонс на срещите от 11 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на срещите от 11 кръг на Серия А

Катаня - Лацио
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 04.11.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

Катания спечели само една точка от последните си три мача, но интересното е, че във въпросните двубои сицилианци показаха много стойностен футбол и не се стреснаха от имената срещу себе си. Интер и Ювентус трябваше да положат неимоверно много усилия, за да победят коравите островитяни, а Удинезе на свой терен се добра до равенство след гол на Ди Натале в 90-та минута. След десет изиграна кръга Катания се намира на десето място и има в актива си 12 точки, което предполага, че въпреки неблагоприятната статистика в последните срещи, моралът в отбора би трябвало да остава висок.

Мечтите на Лацио за титла бяха разбити на пух и прах в рамките на една седмица. Миналият уикенд столичани бяха надиграни от Фиорентина с 0:2, а през седмицата „орлите" не успяха да победят у дома си новака Торино и дори домакините бяха догонващи в резултата. Това смъкна Лацио на четвърто място в класирането на три точки от третия Наполи и само една пред Фиорентина.

Терачиано, Скиача, Аугустин и Кеко са контузени от домакините, но опитните Легроталие и Маркезе се завръщат след като изтърпяха наказанието си. Схемата на игра ще бъде 3-5-2, формацията, с която за малко не беше победен Удинезе.

Лацио не може да разчита на Едерсон и Маркети, които се намират в лазарета, както и на наказания Клозе. Това ще принуди Петкович да се върне към схемата 4-1-4-1, но този път Роки ще води атаката.

Това, което се случи миналата седмица срещу Ювентус ще накара местните фенове още по-ентусиазирано да покажат подкрепата си за Катания срещу Лацио. Сицилианският тим е амбициран да прекъсне лошата си серия и какво по-добро да го направи срещу Лацио - един от фаворитите за място в Европа. Предположенията са, че „орлите" няма да имат много шансове за гол, не че на „слоновете" ще им е по-лесно, но „Масимино" ще бъде зад гърба им и именно това ще наклони везните в тяхна полза.

Прогноза за: Катания - Лацио 1:0

Коефициенти от bet365:
Катаня - 2.40
Равен - 3.20
Лацио - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Катаня - 2.45
Равен - 3.10
Лацио - 2.90

 

 

 

Наполи - Торино
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 04.11.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Валери

Наполи преди две седмици загуби от Ювентус в Торино, а в сряда „партенопеите" претърпяха още едно поражение, този път в Бергамо, което вече си е сериозен удар по шампионските амбиции на колектива на Валтер Мадзари. Тези лоши резултати доведоха до там Наполи да отстъпи второто място на Интер, изоставайки от лидера Ювентус на шест точки.

Торино е без победа в последните си четири мача, но „биковете" взеха важна точка при гостуването си на Лацио. Интересното е, че хората на Вентура спечелиха повече точки навън, отколкото у дома си и заедно с лидерите Интер и Наполи са единственият отбор, който е без загуба навън. След десет изиграни мача Торино се намира на 14-то място и има в актива си 10 точки.

Зунига и Кавани са под съмнение за утре и това означава, че атаката на неполитанците ще се води от Инсие и Пандев. Схемата на игра ще е 3-4-1-2 с Хамшик зад двамата нападатели и Бехрами и Инлер в средата на терена.

Гостите са без контузения Суцио, а Огбоня се излекува от травмата, но вероятно ще получи шанс за изява в следващия кръг - това ще бъде лично решение на Вентура. Ако италианският национал остане на пейката, това означава, че Родригес ще запази мястото си в отбраната. Серчи, Стеванович и Сантана са в конкуренция за място в стартовия състав. Схема на игра 4-4-2 с Бианки начело на атаката.

Интересен мач, защото и двата тима са силни по фланговете. Не е ясно какъв подход ще избере Мадзари, но този двубой няма да бъде никак лесен за домакините. Те имат по-качествен състав, но налице е поява на умора в редиците на „партенопеите", освен това те са без Кавани, а на всичкото отгоре Торино играе по-добре като гост.

Прогноза за: Наполи - Торино 1:0


Коефициенти от bet365:
Наполи - 1.50
Равен - 4.00
Торино - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 1.55
Равен - 3.60
Торино - 6.50

 

 


Фиорентина - Каляри
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 04.11.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Джанпаоло Калварезе


Фиорентина спечели десет точки от четири мача и „виолетовите" са пети на 4 точки от третия Наполи. След историческата победа на „Мараси" в средата на седмицата, феновете на тима вече мечтаят за Шампионска лига. Разбира се, на този етап е твърде рано да се мисли за подобно нещо, но е факт, че ако хората на Монтела победят Каляри, това ще бъде за тях трети пореден успех, който може да ги изпрати в топ 4.

Учудващо за всички, Каляри се движи още по-бързо нагоре в таблицата за класиране. Преди месец този отбор изглеждаше обречен - две точки от 6 мача, загуба у дома от Пескара, нов треньор, без стадион... В последните си четири мача обаче островитяните записаха четири победи, вкараха седем гола и допуснаха само два. Това не само ги измъкна от опасната зона, а ги изпрати на осмо място в класирането, на точка от шестия Парма.

Двата отбора нямат проблеми в кадрово отношение. Кампорезе от домакините няма да играе заради контузия, а гостите са без намиращите се в лазарета Ариаудо и Аврамов. Вероятно треньорите ще направят някои ротации в халфовите си линии, но може да бъдем сигурни, че мача ще започнат Валеро и Писаро от Фиорентина, и Касарини и Косу от Каляри. Монтела ще заложи на схема 3-5-2, докато Пулга ще му опонира с 4-3-1-2.

Домакините са по-заинтересовани от спечелването на трите точки, Каляри ако успее да измъкне нещо ще е добре дошло за островитяните. Това предполага по-активни действия на „виолетовите", докато техния противник ще приеме играта в собствената половина и ще контраатакува. Логиката предполага да се доверим на хората на Монтела, които обаче в никакъв случай не бива да подценяват своя противник, в противен случай ще имат главоболия.

Прогноза за: Фиорентина - Каляри 2:0

 

Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 1.57
Равен - 3.60
Каляри - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Фиорентина - 1.57
Равен - 3.50
Каляри - 6.75

 

 

Рома - Палермо
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 04.11.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Де Марко

Рома ще се опита да се завърне на победния си път срещу Палермо. В рамките само на една седмица столичани претърпяха две поражения, болката от които е голяма, тъй като Удинезе спечели чрез несъществуваща дузпа в края на мача, а гостуването на Парма се превърна в нещо от рода на кална баня - топката не можеше да измине повече от два метра, но въпреки това рефера не прекрати мача.

Палермо поведе с 2:0 срещу Милан на „Барбера" в средата на седмицата, но не успя да задържи преднината си и изпусна победата. Хората на Гасперини обаче могат да останат горди от играта си, а това беше техен пети мач без загуба. Въпреки това, заради лошия си старт Палермо остава в зоната на изпадащите с по-лоша голова разлика от 17-я Пескара.

Рома ще бъде без контузения Лобонт, но в строя се завърна Балдзарети, но не е изключено бившия футболист на Палермо да остане на пейката, а вместо него в игра да видим Додо. Дестро може да получи шанс отпред. Схемата на игра ще е 4-3-3.

За гостите няма да играят Донати, Миланович и Ернандес, които продължават да лекуват травми. Това означава, че Фон Берген ще играе в центъра на отбраната. Куртич и Риос са в конкуренция за място в средата на терена. Схемата на игра ще бъде 3-4-2-1 като Миколи ще води атаката, подкрепян отзад от Личич и Бриенца.

Вчера Земан получи подкрепата на ръководството на Рома и нищо не подсказва, че специалистът ще промени своите тактически разбирания. Палермо се предполага, че ще пресира плеймейкърите на своя противник с цел разстройване на атаката, така че ще е интересно да видим по какъв начин ще отговори Земан. Очаква ни любопитен двубой, в който домакините са по-близо до успеха, отколкото гостите.

Прогноза за: Рома - Палермо 2:1


Коефициенти от bet365:
Рома - 1.50
Равен - 4.33
Палермо - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Рома - 1.53
Равен - 4.20
Палермо - 5.50

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
148