Земан: Това е лош уикенд за реферите


Н. Гавазов

Земан: Това е лош уикенд за реферите

Зденек Земан обвини „липсата на концентрация" и решенията на реферите за загубата на Рома с 2:3 от Удинезе в среща от деветия кръг на Серия А. Както е известно, „вълците" за втори път от началото на сезона губят предимство от два гола, след като направиха същото срещу Болоняв средата на миналия месец.

„След като видях повторенията, мисля, че това не беше дузпа", заяви Земан по повод отсъденият 11-метров наказателен удар в края на мача.

„Това е лош уикенд за реферите. Хората казват, че това не решава турнира, но аз мисля, че това оказва влияние върху класирането. Пабло Армеро се изплю в лицето на Тачидис на няколко метра от четвъртия съдия, но не последва нищо. След това изгониха нашия футболист. Не разбирам какво става, но тези неща са от решаващо значение", заяви Земан за RAI.

„Започнахме добре, създадохме три страхотни голови положения, вкарахме два гола в първия половин час и мача вървеше много добре. Но ако не продължиш да атакуваш, след това възникват проблемите. Върнахме се назад и вече беше трудно да се защитаваме по този начин. Ако бяхме си играли нашия футбол, щеше да е много трудно да ни вкарат гол", каза още наставникът на Рома.

 

  Сподели
79