Болоня - Интер: Новият урок на Страмачони


Н. Гавазов

Болоня - Интер: Новият урок на Страмачони

Стадион: "Ренато Дал'Ара", Болоня
Дата: 28.10.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Де Марко

Болоня посреща Интер в двубой от деветия кръг на Серия А. Трите последни срещи между тези два отбора завършиха резултатно. Интер два пъти празнува (4:1 и 3:1), а на „Сан Сиро" през февруари болонци победиха своя страшен съперник с 3:0! Сега обаче „рособлу" не изглеждат толкова опасни, а в последните си четири мача взеха само три точки и съвсем заслужено се намират на предпоследното място в класирането - учудващо за отбор с добър атакуващ потенциал.

Интер ще пътува до „Дал'Ара" в приповдигнато настроение. „Нерадзурите" се намират в изключителен подем и загубата от Сиена в края на миналия месец вече е забравена, защото хората на Страмачони записаха шест поредни победи във всички турнири, включително над конкурента Фиорентина и градския съперник Милан. Добрите резултати изкачиха Интер на четвърто място в класирането с 18 точки - четири по-малко от лидера Ювентус, а следващата седмица е срещата между тези два тима.

48 часа преди утрешния мач Стефано Пиоли скри играчите си от външния свят. В групата се включи и завърналия се от контузия Морлео. Треньорът ще продължи да търси баланс по отношение на Коне и не е изключено да видим гърка в центъра на отбраната вместо на левия фланг на полузащитата. Пиоли обаче има своите основания, защото в лазарета се намират Стояновия, Перес, Курчи, Натале, Акуафреска и Хименес, а Портанова е наказан.

Интер загуби Коутиньо до края на следващия месец, а списъка с контузените завършва със Снайдер, Станкович, Марига, Мудингай и Киву. Това означава, че вероятно Касано и Паласио ще играят заедно, но ако Страмачони избере схема 3-4-1-2, тогава не е изключено Паласио да играе като плеймейкър, а Касано и Милито на върха на атаката. Ако Касано бъде оставен да почива обаче, Паласио ще отиде в предни позиции, а Гуарин ще застане в средата на терена.

Очакванията са, че Интер ще се опита да овладее инициативата от самото начало и да доминира в хода на мача. В същото време не бива с лека ръка да се отписва Болоня. Домакините ще излязат пределно мобилизирани и с много опции в атака, докато след последните контузии „нерадзурите" страдат от недостиг на играчи в нападение и не е ясно как Страмачони ще се справи с новото предизвикателство пред себе си.

Прогноза: Болоня - Интер 1:1

Болоня - Интер

Последни 5 изиграни срещи:

Болоня:

30 септември Болоня - Катаня 4:0 (Серия А)
07 октомври Фиорентина - Болоня 1:0 (Серия А)
10 октомври Читадела - Болоня 3:3 (Приятелска среща)
13 октомври Реджиана - Болоня 1:1 (Приятелска среща)
21 октомври Каляри - Болоня 1:0 (Серия А)

Интер:

30 септември Интер - Фиорентина 2:1 (Серия А)
04 октомври Нефтчи Баку - Интер 1:3 (Лига Европа)
07 октомври Милан - Интер 0:1 (Серия А)
21 октомври Интер - Катаня 2:0 (Серия А)
25 октомври Интер - Партизан 1:0 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Болоня - Интер

144 срещи
42 победи за Болоня
34 равенства
68 победи за Интер
Голова Разлика: 221:176 за Интер

Коефициенти от bet365:
Болоня - 3.60
Равен - 3.20
Интер - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Болоня - 3.50
Равен - 3.10
Интер - 2.15

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
140