Къркич: Хората ме мислят за голям и искат от мен прекалено много


Н. Гавазов

Къркич: Хората ме мислят за голям и искат от мен прекалено много

Нападателят на Милан Боян Къркич сподели впечатленията си от преминаването си в Милан, а също така разказа за своята игра и решението да напусне националния отбор на Испания в навечерието на Евро 2008.

„Считам, че опитът, който ще натрупам в Милан ще е много позитивен. Тук атмосферата е фантастична и партньорите ме приеха много добре. Запалянковците обаче ще трябва да почакат. В отбора се появиха много нови футболисти и се иска време за да започнем да се движим напред. Мисля, че Милан ще се класира за плейофите в Шампионската лига, но основното е да работим добре на тренировките и да подобряваме представянето си", заяви Къркич за Grada 360.

„Аз съм само на 22 години. Понякога хората мислят, че съм по-голям и искат от мен прекалено много. Но аз съм спокоен. Имам дълъг път пред себе си, за да се уча и подобря своята игра", каза още младият футболист.

„Напускането ми на националния отбор в навечерието на Евро 2008? Не съжалявам за решението си. Федерацията прекрасно знае каква е причината за това. Но те поднесоха информацията на хората не както трябва и каквато е истината. Помислете само, как така играч на 17 години може да се откаже ей така от участие в Европейско първенство?", допълни Къркич.

 

  Сподели
78