Във Фиорентина беснеят за преговорите между Ювентус и Бербатов


Н. Гавазов

Във Фиорентина беснеят за преговорите между Ювентус и Бербатов

Новината, че Ювентус е влязъл в преговори с Димитър Бербатов ядоса привърженици на Фиорентина, които се бяха събрали пред домашната арена на „виолетовите" „Артемио Франки" в очакване да посрещнат и приветстват българина. Както е известно, Манчестър Юнайтед и клуба от Флоренция постигнаха споразумение за трансфера на нападателя, който днес около 14:30 часа българско време трябваше да кацне в главния град на Тоскана и да премине необходимите медицински прегледи.

Предполагаше се, че до края на деня трябваше да се изчистят всички формалности около прехода на Бербатов и дори някои издания твърдяха, че голмайстора на Висшата лига на Англия през сезон 2010/11 ще участва в заниманията на новия си отбор.

Но изненадващо за всички, българинът не пристигна с полета от Мюнхен и техническият директор на Фиорентина, който бе сред посрещачите на летището се прибра сам в централата на клуба.

Малко след това се появи новината, че Ювентус е започнал преговори с Бербатов и неговия агент, както и с Манчестър Юнайтед, което създаде напрежение и предизвика възмущение сред насъбралото се множество.

Засега няма друга информация около преминаването на българина в клуб от Серия А. Очаква се, че ситуацията ще се изясни в следващите 24 часа и до края на трансферния прозорец Митко ще смени клубната си принадлежност.

  Сподели
106