Рома е с нов президент


Н. Гавазов

Рома е с нов президент

Американецът Джеймс Палота е новият президент на Рома, съобщи официалният сайт на столичния клуб. 54-годишният предприемач от Бостън и до момента бе част от управлението на римския клуб, но президент беше друг американец - Томас ДиБенедето. Новината за смяната на върха в Рома не е изненадваща и за нея се знаеше още в средата на лятото когато Томас призна, че е твърде ангажиран с делата си отвъд Океана и по-разумно ще бъде да отстъпи поста на човек, който ще има възможност да следи изкъсо случващото се на „Олимпико".

„Бих искал да благодаря сърдечно на всички фенове на Рома. След закупуването на клуба и осигуряването на нов мениджърски екип е време за ново ръководство, което да направи следващата стъпка от развитието на отбора", заяви новият президент на "джалоросите".

„Очаквам с нетърпение да продължа да бъда част от семейството на Рома още дълги години. За мен е огромна чест да бъда президент на този клуб - от него няма по-специален в света", допълни Палота.

„Приемам отговорността да ръководя Рома с голямо чувство на смирение и решимост да превърна клуба в организация от шампионски калибър на всяко едно отношение", каза още президентът на "вълците".

 

  Сподели
82