Тери: Страстта на Абрамович към футбола е голяма


Н. Гавазов

Тери: Страстта на Абрамович към футбола е голяма

Защитникът на Челси Джон Тери разказа за началото на предсезонната подготовка, а също така сподели очакванията си от новия сезон. Както е известно, европейските шампиони в момента се намират на турне в САЩ, където изиграха четири мача, като в последния срещу Звездите на МЛС капитанът на „аристокртаите" успя да се разпише.

„Много се радвам, че се върнах към футбола и ще се съсредоточа към това, което обичам да правя. С нетърпение очаквам края на сезона. Предстоят ни много големи срещи и интересна кампания", заяви Тери за ESPN.

„Абрамович? Той преживява всичко и страстта му към футбола продължава да бъде голяма. Той е постоянно с нас - на тренировките, в хотела и иска да знае всичко, което се случва. Това е много приятно наистина. Смятам, че и новите попълнения разбраха, че собственикът преживява за този клуб", каза още бранителят.

„Разбира се, следим за всички, което се случва в другите клубове. В Манчестър Сити, ПСЖ... Те имат много пари, но след успеха в Шампионска лига за нас е много важно да запазим нивото си. За щастие, имаме собственик, който е готов за това", завършва Тери.

 

  Сподели
151