Тоти: Рома има нужда от нови попълнения


Н. Гавазов

Тоти: Рома има нужда от нови попълнения

Франческо Тоти очаква редовно да вкарва голове под ръководството на Зденек Земан, но също така предупреди, че Рома се нуждае от нови лица, ако иска да бъде на нивото на Ювентус, Милан и Интер. Както е известно, след 13-годишно отсъствие Тоти отново ще работи под ръководството на чешкия специалист, който изповядва атакуващия футбол и е любител на тактическа постройка 4-3-3.

„Познавам добре треньора и методите му и мисля, че мога да вкарам около 20 гола през този сезон", заяви Тоти пред журналисти след тренировката на тима в понеделник.

„Аз съм по-опитен, отколкото бях тогава, когато Земан дойде за първи път. В момента отборът е доста добър, но има нужда от някои важни попълнения, ако искаме да достигнем нивата на Ювентус, Милан и Интер. Кои са тези имена? Не, не искам да говоря за конкретни играчи. Но със сигурност се нуждаем от нови попълнения. Преходна година? Аз не мисля, че феновете имат желание да чакат още една година", каза още нападателят на Рома.

Голмайстор на „вълците" за миналия сезон беше Даниел Освалдо и Тоти очаква роденият в Аржентина италиански национал отново да заблести.

„Освалдо може да има един страхотен сезон. Той също игра под ръководството на Земан в Лече и може да се справи добре. Промяната в системата би могла да му помогне", смята Тоти.

 

  Сподели
101