Балдзарети: ПСЖ или оставам в Палермо


Н. Гавазов

Балдзарети: ПСЖ или оставам в Палермо

Федерико Балдзарети заяви, че ще разгледа само две възможности за своето бъдеще - да защитава цветовете на Палермо или Пари Сен Жермен. Както е известно, левият бек е свързван с Милан и Наполи, но 30-годишният заяви категорично, че няма намерение да преминава в двата италиански клуба.

„Вече разговарях с президента и го информирах за моите приоритети. Аз ще остана в Палермо или ще се преместя в ПСЖ - нямам други решения", заяви Балдзарети за Corriere dello Sport.

Както е известно, Палермо започна преговори за удължаване договора на играча, пред който съществува и вариантът да премине в тима на Карло Анчелоти, тъй като съпругата на Федерико работи като балерина във френската столица.

Балдзарети демонстрира таланта си на Евро 2012, където Италия достигна до финал, който загуби с 0:4 от Испания.

„Треньорът Чезаре Прандели ни поздрави заради това, което успяхме да направим. Той е много горд от представянето ни", каза бившият футболист на Торино.

„Не беше лесно да играем срещу Испания. Те могат да задържат дълго топката, а и започнаха мача добре. Но достигането на финала беше изключително постижение за нас. За съжаление в последния мач бяхме много изморени, след като изиграхме много мачове за кратък период от време", завършва Балдзарети.

 

  Сподели
78