Рома и Флуминензе се разбраха за Маркиньо


Н. Гавазов

Рома и Флуминензе се разбраха за Маркиньо

Интересни новини за феновете на Рома пристигнаха тази сутрин от Бразилия. Според информация на O Globo, полузащитникът на Флуминензе Маркиньо Матос, който през последните шест месеца игра под наем в Рома, ще продължи кариерата си в италианския клуб. Това съобщение беше потвърдено преди малко и от Sky Italia.

Както е известно, вчера в медийното пространство се появи новината, че преговорите между Рома и Флуминензе за трансфера на Маркиньо се прекратяват, тъй като бразилския клуб настоява да бъдат спазени условията по сделката за наем на играча, съгласно които „вълците" имат право да закупят полузщитника, ако заплатят за него 4,5 милиона евро.

Генералният директор на Рома Франко Балдини се опита да свали цената до 2,6 милиона евро, което доведе до напускане на масата за преговорите от страна на бразилците. Очевидно е, че снощи се е случило нещо и италианците все пак са успели да убедят представителите на Флуминензе да свалят цената на Маркиньос. Очаква се през следващите няколко дни полузщитникът да подпише договор на постоянна основа с римския клуб.

 

  Сподели
83