Ибра в Барса срещу 70 милиона плюс Ето'о


.

Ибра в Барса срещу 70 милиона плюс Ето'о

Голмайсторът на Интер Златан Ибрахимович може да премине в Барселона това лято срещу рекордната сума от 70 милиона евро, като сделката ще включва и камерунския нападател на каталунците Самуел Ето'о.

Според Sportmediaset.it президентът на Барса Жоан Лапорта има сериозен интерес към шведския национал, но все още не е влязъл във връзка с футболиста. Говори се също така, че агентът на Ибра Мино Райола е говорил с ръководството на каталунците относно евентуален трансфер на шведа. Въпреки това никак няма да е лесно за Ибрахимович да напусне "Джузепе Меаца", тъй като Интер са обявили, че ще разглеждат оферти само около 100 милиона евро.

Статията твърди, че Барселона ще предложи на "нерадзурите" 70 милиона плюс Самуел Ето'о, чието име в миналото се свързваше с италианския клуб. Ибра ще получава заплата от 9 милиона евро годишно в Испания, но в момента той взима 12, за това сделката може да удари на камък при директното преговаряне с играча. Най-високата заплата в "блаугранас" е около 8 милиона на Лионел Меси, така че Златан ще стане най-високо платеният футболист в отбора, ако се присъедини.

  Сподели
230