Ювентус - Лече: Старата дама ще се приближи още повече до Скудетото


Н. Гавазов

Ювентус - Лече: Старата дама ще се приближи още повече до Скудетото

Ювентус - Лече
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 02.05.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Валери

Ювентус посреща Лече в среща от 36-я кръг на Серия А след като преди това през уикенда „бианконерите" пометоха като гости Новара с 4:0 и по този начин не дадоха никакви надежди на Милан да съкрати разликата. Впрочем, ако утре вечер „росонерите" загубят от Аталанта, а „Старата дама" победи апулийският тим, хората на Антонио Конте ще триумфират с титлата - първа за отбора след скандала „Калчополи"! Това ще бъде достоен завършек на един сезон, през който Юве все още не познава горчивината от загубата, а в последните си мачове торинци играят като истински шампиони - осем поредни победи, включително над Интер, Наполи, Лацио и Рома...

Лече, който през миналия месец победи Рома у дома си и Катания в Сицилия, а също така завърши наравно срещу Лацио на „Олимпико", загуби последните си две домакинства и пропиля с лека ръка двете възможности, които имаше пред себе си за да изпревари Дженоа и по този начин да се измъкне от опасната зона. Все пак, една точка е разликата от „грифоните", които имат по-тежка програма от своя конкурент, а това означава, че не всичко е загубено за хората на Серсе Косми, които ще се борят до последно за да запазят елитния си статут.

С изключение на контузения Симоне Пепе, Антонио Конте има под ръка всички футболисти от отбора, така че специалистът ще свика под знамената онези играчи, които сметне, че най-добре ще му свършат работа. Вероятно треньорът ще се придържа към схема на игра 3-5-2, заменяйки Де Чели с Естигарабия. От дясната страна на полузащитата Лихтщайнер е в конкуренция с Касерас. Вучинич и Куялиарела могат да водят нападението, като Матри, Дел Пиеро и Бориело се борят за място в стартовата единадесеторка.

Гостите са без контузения Жулио Серджо и наказания Алесио Еспозито. Вероятно Милионко ще играе вместо Алесио в средата на защитата. Муриел ще започне отпред, въпреки слабото си представяне срещу Парма, оставяйки отново Божинов на пейката. Ди Матео и Бривио ще спорят за място на левия фланг на полузащитата. Схема на игра 2-5-2, като не е изключени Джакомаци и Бласи да се завръщат по-често назад в помощ на бранителите.

Ювентус не само е непобеден в последните си 36 мача в Серия А, но „бианконерите" запазиха суха вратата си в 8 от последните си 9 срещи в шампионата. Това сякаш обрича гостите, които загубиха 9 от последните си 11 двубоя със „Старата дама". Конте е изправен пред поредното си тактическо предизвикателство, тъй като гостите са най-агресивния тим в Лигата. Очертава се интересен мач, независимо от това, че един срещу друг застават лидера и отбор, намиращ се в опасната зона. Въпреки това, едва ли „бианконерите" ще си позволят лукса да подценят своя противник и най-вероятно Ювентус ще запише поредната си победа. А с това „Старата дама" ще се приближи още повече до Скудетото.

 

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

07 април Палермо - Ювентус 0:2 (Серия А)
11 април Ювентус - Лацио 2:1 (Серия А)
22 април Ювентус - Рома 4:0 (Серия А)
25 април Чезена - Ювентус 0:1 (Серия А)
29 април Новара - Ювентус 0:4 (Серия А)

Лече:

07 април Лече - Рома 4:2 (Серия А)
11 април Катаня - Лече 1:2 (Серия А)
22 април Лацио - Лече 1:1 (Серия А)
25 април Лече - Наполи 0:2 (Серия А)
29 април Лече - Парма 1:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Лече

31 срещи
22 победи за Ювентус
6 равенства
3 победи за Лече
Голова Разлика: 68:25 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.16
Равен - 7.50
Лече - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.18
Равен - 6.75
Лече - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134