Мадзари: Допуснахме много грешки в атака


Н. Гавазов

Мадзари: Допуснахме много грешки в атака

Валтер Мадзари смята, че многото пропуснати положения от страна на неговите футболисти са главната причина отборът му да не победи Рома. Както е известно, снощи двата тима сътвориха истински трилър на „Олимпико" - партенопеите водеха с 2:1, като преди това домакините откриха резултата. Късен гол на Фабио Симпличио обаче донесе равенството в мача, което изостри още повече битката за третото място.

„Имахме нашите шансове през първото полувреме, а след почивката направихме някои грешки, които не би трябвало да си позволяваме, пропуснахме много чисти положения и бяхме наказани. Това е. Не го правим за първи път, това се случва през целия сезон и загубихме много точки навън", сподели Мадзари за Sky Italia.

„Кавани изглеждаше много изморен, така че аз го замених с Лавеци, който мислех, че ще е по-полезен при контраатаките. За съжаление, той се оказа, че не е на 100% готов. ЗУнига има невероятен талант, но и той изглеждаше ужасно до почивката. След това подобри играта си и вкара прекрасен гол. Срамота е, че се разсеяхме в края, но основната причина за изпуснатата победа е, че не си реализирахме положенията", каза още наставникът на неаполитанците.

 

  Сподели
109