Удинезе - Интер: В битка за третото място


Н. Гавазов

Удинезе - Интер: В битка за третото място

Удинезе - Интер
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 14.04.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Лука Банти

Удинезе посреща Интер в среща от 33-я кръг на Серия А и ще търси третата си поредна победа срещу „нерадзурите", която ще му помогне в борбата за третото място. Шест кръга преди края на шампионата последната виза за Шампионската лига все още не е спечелена от нито един отбор. Интер изостава от Лацио на шест точки, а Удинезе отстои от столичния тим на три. В борбата са още Рома и Наполи, които в класирането се намират между двата утрешни съперника - по всичко изглежда, че битката за бронзовите медали ще бъде ожесточена и ще се води до последния кръг.

Положението на „фриулци" е доста сложно, защото те спечелиха само два от последните си десет мача и след загубата в средата на седмицата от Рома Шампионската лига сякаш започва да се изплъзва на хората на Гуидолин. От края на февруари до началото на април Удинезе успя да спечели само три точки, а отсъствието на някои основни играчи показа, че резервната скамейка на тима е прекалено къса, а резервите не са достатъчно боеспособни да издържат на конкуренцията.

Нещата в Интер не се промениха след смяната на Раниери и под ръководството на Андреа Страмачони стилът на игра на „нерадзурите" се запази. В средата на седмицата, когато се състоя междинния кръг от Серия А миланци победиха Сиена, но всичко беше на ръба и благодарение на попадението на Милито от дузпа в 81-та минута Интер грабна трите точки. Това всъщност беше вторият успех на вицешампионите в последните им три мача, а спечелените точки са повече, отколкото последните десет мача от ерата „Раниери". Дали ентусиазма няма да бъде ключът за един добър финален спринт?

Домакините са без контузените Исла, Айгеманг-Баду, Флорес, Бенатиа и Баста, а Пинци изтърпява наказание. Кода е в конкуренция с Феронети да замени мароканския национал на десния край на защитата. Фернандес ще играе в халфовата линия с Пациенца в средата и Торже отпред.

Майкон, Снайдер, Кастайнос и Самуел са контузени. Поли се представяше добре при Раниери, но сега полузащитникът се бори за титулярното си място, така че в средата на терена вероятно Оби, Камбиасо и Станкович ще започнат като титуляри. Милито ще води атаката, подкрепян от Сарате и Алварес на фланговете и по този начин атакуващото трио ще е изцяло аржентинско.

Гуидолин вероятно ще предприеме тактика на изчакване, тъй като Интер е силен в нападение и слаб в защита. Удинезе ще се защитава здраво и ще контраатакува бързо. Домакините са силно ограничени откъм резерви и това може да се окаже от голямо значение в този мач, ако двата тима се изтощят взаимно през първото полувреме. Страмачони може да спечели този мач с правилно редуване на играчите и фокусиране на вниманието върху защитата. Своите козове имат и „фриулци", които ако успеят да вкарат първи гол, биха могли да затегнат отбраната с включването в нея на още един човек. Интересен мач, в който Интер няма друга алтернатива освен победата.

Последни 5 изиграни срещи:

Удинезе:

18 март Удинезе - Наполи 2:2 (Серия А)
24 март Палермо - Удинезе 1:1 (Серия А)
01 април Сиена - Удинезе 1:0 (Серия А)
07 април Удинезе - Парма 3:1 (Серия А)
11 април Рома - Удинезе 3:1 (Серия А)

Интер:

18 март Интер - Аталанта 0:0 (Серия А)
25 март Ювентус - Интер 2:0 (Серия А)
01 април Интер - Дженоа 5:4 (Серия А)
07 април Каляри - Интер 2:2 (Серия А)
11 април Интер - Сиена 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Удинезе - Интер

81 срещи
17 победи за Удинезе
25 равенства
39 победи за Интер
Голова Разлика: 128:82 за Интер


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 2.40
Равен - 3.40
Интер - 2.80

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 2.45
Равен - 3.15
Интер - 2.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
312