Ювентус - Интер: Отмъщението


Н. Гавазов

Ювентус - Интер: Отмъщението

Ювентус - Интер
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 25.03.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Андреа Де Марко

Ювентус посреща Интер в среща от 29-я кръг на Серия А - според специалистите, този мач е определен с името "Отмъщение". Умората от мача за Купата не би трябвало да вземе връх в двубоя на торинските футболисти с „нерадзурите". Емоциите в подобни мачове се повишават до степен, която е в състояние да преодолее всяка физическа отпадналост и да направи чудеса. Плътният график напоследък на „бианконерите" е обусловен от отложените и пренесени мачове от националния шампионат и Купата, но за Ювентус нещата ще бъдат още по-горещи, ако тимът има намерение да се представи достойно в Шампионска лига. Така че, възпитаниците на Антонио Конте трябва да привикват към режима step by step. Ювентус след четири поредни равенства се завърна с гръм и трясък на пистата, побеждавайки с 5:0 като гост историческия си съперник Фиорентина, сякаш казвайки на Милан: Не ни забравяйте, ние сме тук! Разликата между двата гранда е четири точки в полза на „росонерите", но имайки предвид тежките мачове на миланци, напълно е възможно в следващите няколко кръга дистанцията да бъде стопена.

В предишните години ние отдавахме почести на Ювентус, но признавахме силата на Интер. Още едно напомняне за противопоставянето между двата клуба са събитията от 2006 година, когато миланци получиха своето, а торинци тяхното. Сега ситуацията е изменена. Интер вече е на втори план (тук са си виновни само „нерадзурите", а „бианконерите" си връщат загубените позиции. На практика, единствените реални цели пред хората на Раниери е да попаднат в Лига Европа, а за Шампионска лига...там нещата са прекалено сложни. Интер е само с една победа в последните си девет мача и единственият позитивизъм във всичко това е, че отборът е без загуба в последните си три мача. В момента „нертадзурите" се намират на седмо място в класирането с 41 точки - шест по-малко от петия Удинизе, но това няма никакво значение за утрешния мач - битката ще бъде между двама непримирими врагове, в които всичко остава на заден план в името на победата.

Домакините са без контузения Барцали и наказания Лихтщайнер. При това положение Конте им само едно решение - Киелини да играе като централен защитник, а Касерас на десния фланг. За сметка на това Антонио има изобилие от възможности в полузащита и нападение. Със сигурност специалистът няма да даде почивка на Вучинич, който в момента се намира в блестяща форма. Схема на игра 4-3-3.

Гостите са без Снайдер, Гуарин и Алварес и вероятно Раниери няма да използва вариант с футболист, който да подкрепя нападателите като част от атакуващия тризъбец, а ще използва схема 4-4-2 с Милито начело на атаката, а Форлан и Пацини ще се борят за другата позиция. Станкович и Нагатомо ще с в конкуренция с Камбиасо и Киву да започнат като титуляри, докато местата на Оби и Поли изглеждат гарантирани.

Ювентус ще се опита да притисне своя противник в началото и да убие надеждите на „нерадзурите" още през първото полувреме. Раниери вероятно ще заложи на изцяло защитни действия, докато се укроти противника, а след това ще помисли, как да превземе вратата му. Очакванията са за много динамика и тактическо надлъгване, но при всички положения домакините изглеждат фаворити да спечелят в дългосрочен план. Въпреки това, възможно ли е да потърсим изненадата в този мач. Отговорът е "да"! Интер влиза в битката отпочинал, необременен от мисълта за Скудетото и най-вече - като аутсайдер. А който е поставил "нерадзурите" в ъгъла, в повечето случаи е грешал.

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

03 март Ювентус - Киево 1:1 (Серия А)
07 март Болоня - Ювентус 1:1 (Серия А)
11 март Дженоа - Ювентус 0:0 (Серия А)
17 март Фиорентина - Ювентус 0:5 (Серия А)
20 март Ювентус - Милан 2:2 (Купа на Италия)

Интер:

26 февруари Наполи - Интер 1:0 (Серия А)
04 март Интер - Катаня 2:2 (Серия А)
09 март Киево - Интер 0:2 (Серия А)
13 март Интер - Олимпик Марсилия 2:1 (Шампионска лига)
18 март Интер - Аталанта 0:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Интер

173 срещи
79 победи за Ювентус
43 равенства
51 победи за Интер
Голова Разлика: 251:211 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.61
Равен - 3.75
Интер - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус - 1.62
Равен - 3.50
Интер - 5.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156