Киево - Интер: Ще продължат ли мъките на нерадзурите?


Н. Гавазов

Киево - Интер: Ще продължат ли мъките на нерадзурите?

Киево - Интер
Стадион: "Марк'Антонио Бентегоди", Верона
Дата: 09.03.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Мацолени

Киево приема Интер в среща от 27-я кръг на Серия А. Миналият уикенд веронският колектив игра в Торино, където губеше до 76-та минута. Дебютният гол на Паоло Де Чели трябваше да развие преимуществото на „Старата дама", но Стефано Сорентино се представи блестящо на последния рубеж, а Мирко Вучинич, Алесандро Матри и останалата компания от Ювентус изтърваше от изгодни положения. Голът на Драме дойде от нищото и така Киево грабна точката. Всъщност, това е трети пореден мач, в който хората на Доменико Ди Карло нямат загуба и резултатът е, че „летящите магарета" се изкачиха на десето място в таблицата за класиране на девет точки от местата, даващи право на участие в евротурнирите.

Интер също губеше миналата седмица и то с два гола разлика, но Милито и Форлан прекъснаха сухата си серия и само за осем минути „нерадзурите" успяха да изравнят резултата при домакинството си на Катания. Неприятното е, че това беше деветият двубой за торинци без победа във всички турнири и въпреки твърденията на Морати, че Раниери остава на поста, внезапното напускане на Вилаш-Боаш от Челси доведе до нова вълна от спекулации около бъдещето на Клаудио. След 26 изиграни мача Интер е седми в класирането на Серия А с 37 точки и ако днес претърпи поражение във Верона, торинският отбор ще бъде изпреварен от Киево.

За домакините няма да играят Гулан, Сардо и Мореро, но добрата новина е завръщането на Пелисиер, който ще търси своя четвърти гол от началото на сезона. При схема на игра 4-3-2-1 Саммарко и Крузадо ще се борят за място зад Пелисиер, Ригони ще започне в опорната зона, а Лусиано и Хатемаж ще спорят за мястото на дефанзивен полузащитник.

Гостите пристигнаха във Верона без контузените Гуарин и Ранокия и без наказания Кастайнос. Изненадващо, в заявката за мача в последния момент се оказаха Станкович и Киву и вероятността сърбинът да започне като титуляр е повече от голяма. Раниери може би ще се откаже от 4-3-3 и ще се върне към схема на игра 4-3-1-2 със Снайдер зад Милито и Форлан.

Много е вероятно Интер да контролира играта в половината на противника и да доминира в притежанието на топката. „Нерадзурите" спечелиха девет от последните си 11 мача срещу „летящите магарета", но сегашното състояние на нещата в двата тима би трябвало да ни направи по-умерени в прогнозите. Ще продължат ли мъките за хората на Раниери? Интер е по-качественият отбор и няма да е изненадващо, ако си тръгне с трите токи. Последните лоши резултати на миланци обаче говорят друго. Според мен, най-разумно ще бъде, ако имаме възможността да играем с два знака, да използваме „1" и „2".

Последни 5 изиграни срещи:

Киево:

05 февруари Киево - Парма 1:2 (Серия А)
13 февруари Наполи - Киево 2:0 (Серия А)
19 февруари Дженоа - Киево 0:1 (Серия А)
26 февруари Киево - Чезена 1:0 (Серия А)
03 март Ювентус - Киево 1:1 (Серия А)

Интер:

12 февруари Интер - Новара 0:1 (Серия А)
17 февруари Интер - Болоня 0:3 (Серия А)
22 февруари Олимпик Марсилия - Интер 1:0 (Шампионска лига)
26 февруари Наполи - Интер 1:0 (Серия А)
04 март Интер - Катаня 2:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Киево - Интер

19 срещи
3 победи за Киево
5 равенства
11 победи за Интер
Голова Разлика: 34:22 за Интер


Коефициенти от bet365:
Киево - 2.70
Равен - 3.20
Интер - 2.62

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 2.60
Равен - 3.10
Интер - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130