Милан в преследване на млад бразилец


.

Милан в преследване на млад бразилец

Милан има сериозен интерес към привличането на 20-годишния бразилец Кеирисон, призна техническият директор на “росонерите” Леонардо. Нападателят в момента играе в Палмейрас като е преотстъпен под наем от Коритиба. Този клуб обаче не е абсолютен собственик на младока, а държи само 20% от правата. Останалите 80% са на фирмата Трафик Спорт Маркетинг, която притежава и правата на звездата на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес.

“Не се обаждам да говоря с Роналдо. Искам да говоря с Кеирисон. Роналдо вече игра в Милан и вкара хубави голове, сега е време за Кеирисон. Впечатляващо е, че бележи и с левия и с десния крак. Има чудесна техника и докосване”, каза Леонардо в обаждане в бразилското токшоу “Бен Амигос” (Добри приятели”, където гости бяха Роналдо и Кеирисон.

“Ако аз трябва да избирам бих играл за Барселона, като роналдо и Ромарио. Би било страхотно да играя в Испания. Гледал съм Ромарио и Роналдо в Барса и така станах фен на този отбор. Иска ми се един ден да играя редом с Меси”,каза Кеирисон.

  Сподели
142