Антонио Конте недоволен от съдийството срещу Милан


И. Ангелов

Антонио Конте недоволен от съдийството срещу Милан

42-годишният е разочарован, че мачът ще се запомни с лошите решения на съдиите, вместо с точката, която постигна неговия тим. "Старата госпожа" успя да вземе равенство чрез резервата Алесандро Матри, който изравни след попадението на Антонио Ночерино през първата част, но мачът бе засенчен от няколко решения, които се отразиха в отменени редовни голове.

Sky Sport цитира: "Случват се такива неща, съжалявам за напрежението в мача. Това не бе добра атмосфера. Твърде много не-футболни неща се случиха. Това не ни хареса."

"Имаше две сериозни грешки при головете на Матри и Мунтари. Това са грешки, които се случват често, но бяха допуснати в полза на двата тима. Недопустимо е да се каже, че един гол е по-редовен от друг. Дано тези грешки се поправят до края на сезона."

"Трябва да поздравим и Милан, те играха на високо ниво повече от час, като ни натискаха много. Но беше ясно, че няма да издържат цял мач и ние се възползвахме от това чрез играчите, които вкарах в игра. Хората видяха един прекрасен Милан, като за тях отсъстваха важни играчи. Ние бяхме добри и имахме късмет, а Скудето все още не е решено."

  Сподели
101