Ювентус подготвя офанзива за привличане на Коларов


Н. Гавазов

Ювентус подготвя офанзива за привличане на Коларов

Италианският Ювентус подготвя офанзива за привличане на защитника на Манчестър Сити Александър Коларов през следващото лято, съобщава новината CalcioMercato. Както е известно, интересът на „бианконерите" към сръбския защитник е от края на миналия сезон и се очакваше, че през последния трансферен прозорец торинския гранд ще прояви по-голям активност по отношение на Коларов, но това не се случи.

Защитникът на Сити се представи добре в първата година след пристигането си от Лацио, но през сегашната кампания на „гражданите" Коларов записа само осем мача във Висшата лига на Англия, като само в шест започна като титуляр.

От ситуацията смята да се възползва Ювентус и според информациите, след края на сезона „бианконерите" ще проявят по-голяма активност по отношение на сърбина, който може да реши част от проблемите на Конте в защитен план.

Сумата, която „Старата дама" смята да вложи в Коларов е около 9 милиона евро, въпреки че според специалистите тя няма да бъде достатъчна защитникът да бъде върнат в Италия.

 

  Сподели
96