Лече - Интер: Нерадзурите ще запишат осма поредна победа


Н. Гавазов

Лече - Интер: Нерадзурите ще запишат осма поредна победа

Лече - Интер
Стадион: "Вия дел Маре", Лече
Дата: 29.01.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Лука Банти

Лече посреща вицешампиона Интер и ще се опита да запише трети пореден мач без загуба, което по някакъв начин ще запази живи шансовете на „апулийските вълци" за оцеляване. След успеха на „Артемио Франки" преди две седмици, в последния кръг на Серия А хората на Серси Косми бяха на прага на загубата при домакинството си на Киево, но с гол на Ди Микеле в 90-та минута „вълците" се добраха до равенството. В момента Лече се намира на незавидното 19-то място с 13 точки от 19 мача - с шест пункта от спасителния бряг и въпреки, че много капацитети предричат излитане от елита, ексцентричния Косми продължава да уверява, че воденият от него отбор ще играе във всеки мач като на финал и в крайна сметка ще оцелее.

Интер, който през седмицата отпадна от Купата на Италия, ще пътува на юг в преследване на осмата си поредна победа. „Нерадзурите" се намират във впечатляваща серия, в която допуснаха само четири гола, отбелязвайки 16! Благодарение на последните си успехи Интер не само се изкачи на четвъртото място в класирането, но на шест точки от първото място 19 кръга преди края на първенството вицешампионите се завърнаха в борбата за титлата.

Добрата новина за домакините е завръщането от наказание на Гилермо Джакомаци, но с това приключват добрите вести за Серсе Косми, защото наставника няма да може да разчита на Мануел Джандонато, Андреа Бертолачи и Андреа Еспозито,които лекуват травми. Даниеле Корвиа се бори с травма на ръката и въпреки, че намери място в групата за мача, със сигурност ще остане на пейката. Миялионико се надява да направи своя дебют на „Виа дел Маре", а Ободо и новото попълнение Бласи ще се борят за място в средата на терена. Схема на игра 3-5-2.

Снайдер се завърна в строя, но изглеждаше малко нервен срещу Наполи през седмицата и не е изключено да започне мача от пейката. При това положение Алварес и Фараони ще оперират по фланговете, освен ако Нагатомо не се премести напред и като ляв бек да играе Киву. Тиаго Мота остана извън групата на Интер и все още не е ясно какво е неговото положение, но играчът ясно даде да се разбере, че желае да напусне отбора.

- Лече загуби 23 мача срещу Интер и също така допусна 70 гола - повече, отколкото срещу всеки друг отбор в Серия А.
- Интер е непобедим в последните си девет срещи срещу Лече, и допусна само три гола в последните си осем мача срещу „вълците".
- Интер е вкарал във всеки от последните си 14 двубоя за първенството срещу Лече, по два гола средно на мач.
- Лече вече загуби 12 мача в Серия А през 2011-12 г. и „вълците" никога не страдали толкова много, както сега.

- Ако Интер победи, това ще бъде осма поредна победа за "нерадзурите" - постижение, което не е постигано от 2008 година.

По всичко изглежда, че двубоят ще бъде неравностоен. Лече е единственият отбор от топ 5 на първенствата на Европа, който е без победа у дома си, а срещу себе си ще има тим, който се намира в най-добра форма от всичките 98 отбора от водещите шампионати в Европа. Със завръщането в строя на Майкон и Снайдер, „нерадзурите" се подсилиха и няма никаква логика, ако не успеят да вземат трите точки.

Последни 5 изиграни срещи:

Лече:

18 декември Парма - Лече 3:3 (Серия А)
21 декември Интер - Лече 4:1 (Серия А)
08 януари Лече - Ювентус 0:1 (Серия А)
15 януари Фиорентина - Лече 0:1 (Серия А)
22 януари Лече - Киево 2:2 (Серия А)

Интер:

07 януари Интер - Парма 5:0 (Серия А)
15 януари Милан - Интер 0:1 (Серия А)
19 януари Интер - Дженоа 2:1 (Купа на Италия)
22 януари Интер - Лацио 2:1 (Серия А)
25 януари Наполи - Интер 2:0 (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Лече - Интер

29 срещи
3 победи за Лече
3 равенства
23 победи за Интер
Голова Разлика: 70:16 за Интер


Коефициенти от bet365:
Лече - 6.00
Равен - 3.60
Интер - 1.61

Коефициенти от Offsidebet:
Лече - 6.00
Равен - 3.50
Интер - 1.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138