Ювентус ще постигне минимален успех срещу Удинезе


Н. Гавазов

Ювентус ще постигне минимален успех срещу Удинезе

Ювентус - Удинезе
Стадион: "Ювентус Арена", Торино
Дата: 28.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Паоло Валери

Съревнованието между двете „зебри" - голямата и малката не може да бъде оставено зад ъгъла на Калчото, още повече, че сега двата отбора не само се намират на върха в таблицата за класиране, но оформят челната тройка в Серия А. „Старата дама" победи през миналия уикенд Аталанта и продължава да бъде единственият тим в топ5 на европейските първенства, който не познава горчивината на загубата. Въпреки това, през първата част на мача в Бергамо „бианконерите" изпитваха някои проблеми в последната фаза на атаките си и едва след смяната на Маркизио нещата тръгнаха в желаното за Антонио Конте Русло.

Удинезе се намира на трето място в таблицата за класиране, на три точки от утрешния си съперник, с който има равен брой победи - по 11. Преди малко повече от месец двата тима си дадоха среща в двубой от отложения първи кръг на серия А и според мнението на специалистите, в мачът във Фриули-Венеция Джулия Удинезе и Ювентус се постараха най-напред да не загубят, а след това да спечелят. Няма никакви съмнения, че в Торино хората на Гуидолин ще се опитат отново да завършат наравно със своя противник, което ако се случи, най-малко ще запази шансовете на „фриулци" за участие в Шампионската лига догодина.

Вучинич ще пропусне мача и капитанът Дел Пиеро ще замени черногореца. Бонучи ще се съревновава с Де Чели за мястов защитата, а така също Киелини може да играе в центъра на защитата или на левия фланг на отбраната. Схемата на игра си остава 3-5-2, като на левия фланг на халфовата линия е по-вероятно да видим Естигарибия, отколкото Пепе.

Асамоа, Бенатиа и Баду са в Африка с националните си отбори, освен това, за мача с Ювентус отпадат контузените Кода, Бареро, Пинци и Фабрини. Това няма как да не тревожи треньора Гуидолин, който ще трябва да променя цялата си халфова линия и е много любопитно да видим в тактически план как ще реагира наставника на фриулци - дали ще се придържа към традиционната схема 3-5-2 или ще я промени на 4-4-2. Единственото сигурно и стабилно нещо е атакуващата линия, където Ди Натале и Флоро Флорес са готови за игра.

Евентуална победа на Ювентус над Удинезе ще бъде 50-та за „бианконерите" срещу фриулци в Серия А. Въпреки това, „Старата дама" спечели само два от последните си шест мача срещу Удинезе. Любопитното е, че тези два отбора никога не са завършвали наравно в последните си 17 мача в Торино. Още по-интересното е, че Ювентус винаги редува реми с победа в последните си девет мача в Серия А. Последната загуба на торинци тук е през март миналата година срещу Милан. Ди Натале със своите 14 гола до момента е голмайстор на Серия А заедно с Ибрахимович.

Удинезе с Ди Натале в атака винаги е бил заплаха за противника и трябва да бъдем сигурни, че ставащият все по-опасен нападател ще се опита да причини неприятности на защитата на Юве. Но от друга страна, отсъствието на трима важни играчи в халфовата линия на гостите поставя под въпрос доброто взаимодействие между полузащитата и нападението. Именно този факт ме кара да мисля, че „Старата дама" макар и трудно, ще успее да се наложи над своя противник.

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

05 януари Ал Хилал - Ювентус 1:7 (Приятелска среща)
08 януари Лече - Ювентус 0:1 (Серия А)
15 януари Ювентус - Каляри 1:1 (Серия А)
21 януари Аталанта - Ювентус 0:2 (Серия А)
24 януари Ювентус - Рома 3:0 (Купа на Италия)

Удинезе:

21 декември Удинезе - Ювентус 0:0 (Серия А)
08 януари Удинезе - Чезена 4:1 (Серия А)
11 януари Удинезе - Киево 1:2 (Купа на Италия)
15 януари Дженоа - Удинезе 3:2 (Серия А)
22 януари Удинезе - Катаня 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Ювентус - Удинезе

75 срещи
49 победи за Ювентус
15 равенства
11 победи за Удинезе
Голова Разлика: 152:64 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Ювентус - 1.61
Равен - 3.75
Удинезе - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Ювентус -
Равен -
Удинезе -

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139