Лече - Ювентус: Бианконерите ще започнат годината с победа


Н. Гавазов

Лече - Ювентус: Бианконерите ще започнат годината с победа

Лече - Ювентус
Стадион: "Комунале Вия дел Маре", Лече
Дата: 08.01.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Мауро Бергонци

Лече приема Ювентус в среща от 17-я кръг на Серия А - според статистиката, „апулийските вълци" са най-слабият домакин в първенството и това обяснява защо отбора се намира на последното в класирането. Новият наставник Серси Косми почти не успя да промени лошите резултати на тима - треньорът заложи на атакуващ стил на игра, при който ролята на фланговите защитници нарасна неимоверно много, но за сметка на това се оголи тила, което доведе до там, че Лече заигра по-зрелищно, но не и ефективно.

Ювентус ще пътува на юг като лидер в класирането. Последният мач на „Старата дама" бе като гост на Удинезе, който на своя стадион нямаше загубена точка, но „бианконерите" нарушиха тази тенденция, завършвайки 0:0 с фриулци като през по-голямата част от двубоя гостите бяха пълни господари на терена и при повече късмет и съсредоточеност можеха да постигнат пълен успех. След това Ювентус посрещна Нова година в ОАЕ, където торинци поразпуснаха по местните курорти и между другото успяха да рзгромят със 7:1 Ал-Хилал.

Косми няма да може да разчита на контузените Джандонато, Фалконе и Карозиери. Ферарио се завръща в отбранителната линия, както и Оливейра, който вероятно ще започне като титуляр в средата на терена. Схемата на игра ще бъде 3-5-2, като нападателната двойка ще бъде оформена от Муриел и Ди Микеле.

Антонио Конте няма проблеми с контузени или наказани играчи и по такъв начин, наставникът на „бианконерите" има възможност да свика под бойните знамена тези футболисти, които е сметнал, че ще му бъдат най-полезни. Пирло и Вучинич се завърнаха в състава и бяха включени в групата за мача, а новото попълнение Бориело засега остава в Торино. Схемата на игра ще е 4-3-3 с Матри, Вучинич и Пепе в атака, а Естигарибия и Дел Пирло почти сигурно ще започнат двубоя от резервната скамейка.

Ювентус ще излезе на „Виа дел Маре" като фаворит, но едва ли някой от гостите предполага, че отборът му е изправен пред приятна разходка до Апулия. Още повече, че миналата година торинци претърпяха поражение тук, което дойде не без помощта на факта, че Буфон бе изгонен още в началото на срещата. Сега нещата са много по-различни и е трудно да си представим, че хората на Антонио Конте ще повторят миналогодишния резултат, ако разбира се не бъде подценен противника. Логичното е да се доверим на Ювентус и всичко друго, освен победа за „бианконерите" ще бъде изненада.

Последни 5 изиграни срещи:

Лече:

26 ноември Лече - Катаня 0:1 (Серия А)
03 декември Наполи - Лече 4:2 (Серия А)
10 декември Лече - Лацио 2:3 (Серия А)
18 декември Парма - Лече 3:3 (Серия А)
21 декември Интер - Лече 4:1 (Серия А)

Ювентус:

04 декември Ювентус - Чезена 2:0 (Серия А)
08 декември Ювентус - Болоня 2:1 сл. прод. (Купа на Италия)
12 декември Рома - Ювентус 1:1 (Серия А)
18 декември Ювентус - Новара 2:0 (Серия А)
21 декември Удинезе - Ювентус 0:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Лече - Ювентус

30 срещи
3 победи за Лече
6 равенства
21 победи за Ювентус
Голова Разлика: 67:25 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Лече - 7.50
Равен - 3.80
Ювентус - 1.50

Коефициенти от Offsidebet:
Лече - 7.25
Равен - 3.75
Ювентус - 1.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143