Вратар на Интер ще играе на Острова?


Н. Гавазов

Вратар на Интер ще играе на Острова?

Емилиано Вивиано ще обсъди възможността да напусне Интер през януари, воден от усилията си да участва на Евро 2012 с националния отбор на Италия. Както е известно, вратарят се присъедини към „нерадзурите" от Болоня през лятото, но той получи контузия на сухожилията по време на предсезонната подготовка на отбора, и травмата го остави извън терените.

Италианският национал обаче е близо до своето завръщане в строя и намерението да има постоянна игрова практика, което ще му помогне на завръщането в „Скуадра Адзура".

„През първите няколко дни на януари ще се срещнем с ръководителите на Интер и ще обсъдим евентуалните възможности за отдаването под наем на момчето. Той е готов да играе и иска да си върне мястото в националния отбор на Италия за Евро 2012", заяви агент Вигорели за Sky Italia.

Според последните спекулации в медиите, Вивиано може да премине в Палермо, но неговият представител категорично опроверга тези слухове.

„Не мисля, че Палермо е опция, защото те си имат двама вратари. Подобен ход е безполезен както за клубовете, така и за Емилиано. Ако трябва да съм честен с вас, по-вероятно е да отиде в Англия", допълва агентът на Вивиано.

 

  Сподели
98