Гуидолин: Не се случва често да победиш Интер на Сан Сиро


Н. Гавазов

Гуидолин: Не се случва често да победиш Интер на Сан Сиро

Старши-треньорът на Удинезе Франческо Гуидолин коментира победата над Интер с 1:0, която неговият отбор постигна снощи в рамките на 14-я кръг на Серия А. Според неговите думи, „той е въздъхнал с облекчение", когато „нерадзурите" пропуснаха дузпата малко преди края на редовното време на срещата. Това беше един драматичен финал, след като Маурисио Исла откри резултата, а след това дузпата на Антонио Ди Натале бе спасена и Санети изгонен. Малко по-късно пък Пацини от домакините изпусна дузпа и по този начин не успя да спаси отбора си от загубата.

„Надявах се, че Ханданович ще спаси удара на Пацини и когато видях къде отива топката, въздъхнах с облекчение. Това беше мач, който караше сърцето ми да спира и аз съм доволен от играта на своите играчи. Щастлив съм с Исла, който игра великолепно. Не се случва всеки ден да победиш Интер на „Сан Сиро", каза Гуидолин след победата, която е първа тук от 2004 година насам.

„ Да бъдеш на върха е прекрасно. Спечелихме точки само 72 часа, след като се завърнахме от Франция, където играхме в Лига Европа. Нека не мислим сега за напред, а просто да живеем с настоящето", допълва наставника на Удинезе.

 

  Сподели
209