Интер се отказа от Тевес


Н. Гавазов

Интер се отказа от Тевес

Италианският Интер няма намерение да привлича в отбора нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес, съобщава La Gazzetta dello Sport. Както е известно, наскоро наставника на „нерадзурите" Клаудио Раниери заяви, че след Коледа феновете на тима могат да видят нови лица в Интер, но по всичко изглежда, че президента на италианския вицешампион Масимо Морати затваря вратата за Тевес.

„Мога да изключа голям трансфер през януари. Финансовите правила за играта трябва да бъдат в съзнанието на всеки и аз като президент и фен на отбора имам отговорности в това отношение', заяви Морати.

Тази новина идва няколко дни след като друг италиански гранд, този на Ювентус призна, че няма намерение да спасява кариерата на Тевес и не е заинтересован от подписа на аржентинския нападател.

Милан пък вече даде да се разбере, че е съгласен да ползва услугите на голмайстора на Висшата лига на Англия за миналия сезон, но само при условие, че получи играча под наем, което е в разрез с желанието на Манчестър Сити да се отърве окончателно от Тевес.

 

  Сподели
96