Труден тест очаква Интер срещу Сиена


Н. Гавазов

Труден тест очаква Интер срещу Сиена

Сиена - Интер
Стадион: "Монтепаски Арена", Сиена
Дата: 27.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Де Марко

Сиена приема Интер в среща от 13-я кръг на Серия А. Това всъщност ще бъде повторение на онзи двубой от 16 май 2010 година, в който „нерадзурите" подпечатаха титлата си с единствения гол в мача, дело на Диего Милито. Тогава тази среща беше много болезнена за тосканци, защото подпечата отпадането им в Серия В, но само след едногодишен престой в по-долния ешелон, ето че Сиена се завърна в елита като шампион на Серия В и сега ще посрещне своя именит съперник, изпреварвайки го в класирането с три точки (!) - хората на Джузепе Санино се намират на 11-то място и имат в актива си 14 точки. Любопитното е, че атакуващият стил на игра, който наложи наставника на „бианконерите" намери например отражение в това, че Сиена засега остава единственият тим, който като гост е успял да вкара гол във врата на Удинезе.

Интер ще пътува на юг в отчаяно търсене на точки. „Нерадзурите" през седмицата завършиха в икономичен стил 1:1 с турския Трабзонспор, осигурявайки си първото място в група В на Шампионската лига и според Станкович, вече е време да „бъдат поправени нещата и в Серия А". Почти същото каза днес и Раниери: „Ние сме на път. Но стига сме вървели, вече е време да започнем да тичаме". Прав е наставника на миланския гранд, защото след десет изиграни мача Интер регистрира пет загуби в шампионата, намира се на 16-то място в класирането и има в актива си само 11 точки - с три повече от опасната зона.

Домакините са без Вергасола, Гроси, Калао и Брикич, които са контузени. Схемата на игра ще бъде познатата вече 4-4-2, която дава много сигурност на отбора в средата на терена и която много често преминава в 4-3-3, когато „бианконерите" овладеят топката. Атаката ще се води от Дестро и Ларондо, а по крилата ще се разположат Бриенца и Манини. Тук има вариант като титуляр на левия фланг да започне Анжело, но това вече ще бъде лично решение на Санино.

За да бъдат още повече усложнени нещата за Раниери, той няма да може да използва услугите на Мунтари, Форлан, Вивиано, Майкон, Снайдер и Лусио. Изключително интересно ще подходи за мача Клаудио, който променя целия тактически облик и игрова схема, оставяйки в атака единствен Пацини, а зад него ще разположи четирима футболисти, като в опорната зона остава само Камбиасо. Много интересно наистина, но зад подобен ход прозират единствено атакуващите намерения на треньора на „нерадзурите".

Едва ли е необходимо да казваме, че класата на Интер безспорно е по-голяма от тази на своя съперник, но все още никой не е в състояние да обясни какво точно се случва с отбора през този сезон. Дали „нерадзурите" няма да изригнат точно срещу тосканци и да напомнят кой диктуваше модата в Италия през последните години? А ще проработи ли новата схема на игра, с която смята да излезе Раниери? Към всички тези въпроси бихме задали още един: с толкова много кадрови проблеми, ще бъде ли лесен мача за Интер в Сиена? Едва ли. Това означава, че всичко може да се случи на „Артемио Франки", включително и кощунствената преди години мисъл миланският гранд да загуби срещата.
Последни 5 изиграни срещи:

Сиена:

26 октомври Новара - Сиена 1:1 (Серия А)
30 октомври Сиена - Киево 4:1 (Серия А)
06 ноември Удинезе - Сиена 2:1 (Серия А)
20 ноември Сиена - Аталанта 2:2 (Серия А)
24 ноември Каляри - Сиена 1:2 (Купа на Италия)

Интер:

26 октомври Аталанта - Интер 1:1 (Серия А)
29 октомври Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)
02 ноември Интер - Лил 2:1 (Шампионска лига)
19 ноември Интер - Каляри 2:1 (Серия А)
22 ноември Трабзонспор - Интер 1:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Сиена - Интер

14 срещи
0 победи за Сиена
4 равенства
10 победи за Интер
Голова Разлика: 29:12 за Интер


Коефициенти от bet365:
Сиена - 3.00
Равен - 3.20
Интер - 2.37

Коефициенти от Offsidebet:
Сиена - 2.95
Равен - 3.10
Интер - 2.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
219