Лацио и Ювентус няма да се победят


Н. Гавазов

Лацио и Ювентус няма да се победят

Лацио - Ювентус
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 26.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Джанлука Роки

Лацио приема Ювентус в среща от 13-я кръг на Серия А - какъв по-добър шанс пред хората на Еди Рея да оглавят еднолично класирането, от това да се изправят в директен сблъсък срещу другият лидер и то на „Олимпико" в Рим! „Орлите" завършиха наравно в последния кръг срещу Наполи на „Сан Паоло" най-вече благодарение на вратарския героизъм на Маркети и по този начин успяха да грабнат скъпоценната точка, която ги остави не само на първото място, но столичани вече са девети мач без загуба - по всичко изглежда, че лошите времена за отбора на Рея са отминали и в момента в клуба цари пълна хармония - никой не иска оставката на наставника, а на тренировките на играчите присъстващите фенове постоянно демонстрират своята подкрепа за отбора.

Ювентус показа впечатляваща форма през миналия уикенд срещу Палермо и благодарение на попаденията на Пепе, Матри и Маркизио отнесе своя противник с 3:0, което отново разгневи екстравагантния президент на сицилианци. Не по-малко впечатляващо бе представянето на „бианконерите" при гостуването им на Интер в края на миналия месец в Дербито на Италия, когато на „Джузепе Меаца" победиха своя исторически съперник с 2:1 и си върнаха за униженията през последните години. Изобщо, в последните мачове отбора воден от Конте демонстрира наистина добра форма, което подплатено с резултатите изкачиха тима на първото място в класирането с 22 точки - толкова, колкото има и Лацио.


Домакините са без Дел Неро, Маури, Гаридо, Диас, Макинва и Матусалем, които са контузени. Еди Рея най-вероятно ще заложи на двама нападатели в атака, но интересно ще бъде да видим дали наистина е свалил доверието си от Сисе и ще започне мача с Роки или отново ще заложи на французина, който в 11 мача е отбелязал само един гол. При всички положения Клозе ще започне като титуляр, а атакуващият тризъбец ще бъде допълнен от Ернандес. Схема на игра 4-3-1-2 с Ледесма в центъра на терена и Диакийт в центъра на защитата - тук опцията е мача да започне и Биава.

Конте няма особени кадрови проблеми - единственият отсъстващ е Манингер. Младият наставник на „бианконерите, който стана обект на подигравки, че използва много често схема на игра 4-2-4, този път най-вероятно ще заложи на 4-2-3-1 или 4-3-2-1, но е по-вероятно да се спре на първата. Тогава Матри ще води атаката, а Маркизио, Пепе и Вучинич ще подсигуряват нападателя. Вероятността Пирло да започне като титуляр е по-голяма, отколкото Пациенца да бъде партньор на Видал в средата на терена, но това ще бъде лично решение на треньора.

Излишно е да казваме, че в най-завързаният двубой от кръга залогът е изключително голям. И двата тима имат своите амбиции и ще трябва да ги докажат срещу основният си конкурент за първото място. Равностойността на Лацио и Ювентус предполага, че има вероятност да станем свидетели на всякакво развитие в мача, като „орлите" имат известно предимство заради фактора домакинство.

Последни 5 изиграни срещи:

Лацио:

26 октомври Лацио - Катаня 1:1 (Серия А)
30 октомври Каляри - Лацио 0:3 (Серия А)
03 ноември Лацио - Цюрих 1:0 (Лига Европа)
06 ноември Лацио - Парма 1:0 (Серия А)
19 ноември Наполи - Лацио 0:0 (Серия А)

Ювентус:

16 октомври Киево - Ювентус 0:0 (Серия А)
22 октомври Ювентус - Дженоа 2:2 (Серия А)
25 октомври Ювентус - Фиорентина 2:1 (Серия А)
29 октомври Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)
20 ноември Ювентус - Палермо 3:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Лацио - Ювентус

139 срещи
35 победи за Лацио
34 равенства
70 победи за Ювентус
Голова Разлика: 245:164 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Лацио - 2.75
Равен - 3.10
Ювентус - 2.62

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 2.70
Равен - 3.05
Ювентус - 2.60

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
201