Ювентус сериозно се е прицелил в защитник на Борусия Дортмунд


Н. Гавазов

Ювентус сериозно се е прицелил в защитник на Борусия Дортмунд

Ръководството на Ювентус е изпратило свои емисари на снощния мач между Арсенал и Борусия Дортмунд на „Емирейтс", които са имали задачата да наблюдават играта на защитника на шампиона на Германия Матс Хумелс, съобщава RAI Sport. Според информацията, единият от представителите на италианския гранд е бил спортният директор на „Старата дама" Фабио Паратичи, който се е захванал с амбициозната задача да създаде добро бъдеще за торинци и да върне отбора в челните редици на европейския футбол.

Сега в плановете на Ювентус влиза привличането на 22-годишният немски национал Хумелс, чиято трансферна цена е около 15 милиона евро. Както е известно, по-рано през тази седмица генералният директор Бепе Марота призна, че ръководството на клуба ще направи всичко възможно отбора да бъде подсилен през януари, въпреки че според неговите думи не трябва да се очакват звездни попълнения.

Предположенията са, че „бианконерите" ще се опитат да привлекат Хумелс, с цел да подсилят своята отбрана, тъй като в момента изборът на Конте в тази част на състава е силно ограничен.

 

  Сподели
153