Анонс на 12 кръг на Серия А


Н. Гавазов

Анонс на 12 кръг на Серия А

Рома - Лече
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 20.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Бриги

Представянето на Рома от началото на сезона не само е противоречиво, но и колебливо. „Вълците" загубиха точки при домакинствата си на Каляри и Сиена, а в същото време възстановиха баланса си при гостуванията на Парма и Интер. В последните пет мача столичани имат две победи и три загуби, включително дербито за Вечния град. Тези резултати оставят засега тима воден от Луис Енрике на седмо място с 14 точки от десет изиграни мача.

Борини, Писаро и Бурдисо отпадат заради контузии, извън групата са още Тадей, Греко, Окака, Лобонт и Вивиани. Испанският треньор на Рома не бе особено словоохотлив по отношение на своя състав, но най-вероятно ще заложи на 4-3-1-2, като в центъра на защитата опциите пред него са измежду Хайнце, Кяйер и Жуан, а зад нападателната двойка ще избира измежду Тоти и Ламела. Вероятен състав: Стекеленбург - Роси, Хайнце, Жуан, Анхел - Пиянич, Де Роси, Гаго - Тоти - Къркич, Освалдо.

Лече пристига във Вечния град като истински аутсайдер - „апулийските вълци" се намират в зоната на изпадащите и имат в актива си само осем точки, освен това нападението на отбора е най-слабото след това на Чезена. Все пак, настроението на хората на Франческо е леко приповдигнато, защото след седем поредни мача без успех, в последния кръг те победиха при гостуването си Чезена.

Апулийци ще пътуват на север без контузените Ди Микело, Джакомаци, Диамотини, Месбах, както и без наказания Муриел. Тактическата постройка е 4-2-3-1 като на върха на атаката ще бъде Корвия. В центъра на защитата е по-вероятно Карозиери да започне мача, което ще изпрати Бривио на пейката, а на двата ф;анга ще бъдат Одо и Томович. Вероятен състав: Бенаси - Одо, Карозиери, Еспосито, Томович - Щрасер, Гросмюлер - Гуадрадо, Бертолаци, Оливейра - Корвия.

Единствената прилика между двата отбора е сходството в прякорите им. Отборът на „римските вълци" е с по-добро качество от това на съименниците им от Апулия и всякакъв друг резултат освен победа за столичани ще бъда равен на сензация.

Коефициенти от bet365:
Рома- 1.36
Равен - 4.50
Лече - 9.00

Коефициенти от Offsidebet:
Рома- 1.33
Равен - 4.60
Лече - 9.00

Прогноза за мача: Рома - Лече 2:0

 

Дженоа - Новара
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 20.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Джанокаро


Генуа приема Новара след международната пауза, която дойде точно навреме, защото „грифоните" и по-специално техния треньор Алберто Малесани бяха подложени на натиск от местните фенове и преса, заради слабите резултати на отбора - генуезци в последните си шест мача записаха само една победа и в момента заемат 11-то място в класирането с 12 точки от девет изиграни мача.

От групата отпадат контузения Зе Едуардо и наказания Калдзе. Вероятен състав (4-3-1-2): Фрей - Место, Дайнели, Морети, Антонели - Роси, Велосо, Куцка - Меркел - Карачиоло, Паласио.


Новаците от Новара, въпреки че постоянно показват атакуващ футбол, седми мач са без победа и все нещо не достига на момчетата на Атило Тесер за да се поздравят с успеха. Основният проблем всъщност идва от защитата, която не е много уверена, когато бъде подложена на натиск - така, въпреки общо взето добрата си игра, бяха пропилени победите срещу Катания, Сиена и Лече и единственият успех на "бианкоазурите" до момента си остава онова 3:1 над Интер в края на септември.

Гостите са без Паци, Моримото, Ужкани и Лисузо, които са контузени, като най-неприятна е травмата на японския национал. Наказан за един мач е Поркари. Вероятен състав (4-3-1-2): Фонтана - Морганела, Делафиоре, Центуриони, Джемити - Марианини, Радованович, Ригони - Мадзарини - Рубиньо, Меджиорини.

Новара показа при гостуванията си на Киево и Лече, че е в състояние да обръща резултати, а на Каляри и Аталанта, че може да контраатакува добре. Ако домакините не внимават, със сигурност ще бъдат наказани. Интересен двубой, в който логиката сочи, че Дженоа би трябвало да победи Но за любителите на изненадите, това е идеалният мач, на който спокойно могат да заложат на знак за равенство.

Коефициенти от bet365:
Дженоа- 1.57
Равен - 3.75
Новара - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Дженоа- 1.53
Равен - 3.75
Новара - 6.25

Прогноза за мача: Дженоа - Новара 2:0

 


Парма - Удинезе
Стадион: "Енио тардини", Парма
Дата: 20.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Ромео

Представянето на Парма до момента е по-скоро слабо, отколкото силно, но ако трябва да го определим с една дума, то е сигурно. Най-важното е, че отборът преследва целта си да запази своя елитен статут - „дуковете" записаха четири победи и загубиха шест мача, като са единствените в Серия А, които все още нямат равен мач. Тези резултати засега им отреждат 15-то място в класирането и актив от 12 точки

Старши-треньорът Коломба няма да може да разчита на Флокари и Модесто, ето защо атаката ще се води от Пеле и Джовинко. Вероятен състав (4-4-1-1): Миранте - Жакардо, Палета, Лукарели, Гоби - Биябияни, Галопа, Мороне, Валиани - Джовинко, Пеле.

Удинезе при петте си досегашни гостувания записа победа срещу Лече, загуба от Наполи и равенства срещу Милан, Каляри и Аталанта. Стопроцентовата успеваемост на домашна сцена обаче осигуряват на „зебрите" първото място в класирането, което накара през седмицата голмайстора на тима Ди Натале да заяви, че мечтае за Скудетото.

Гостите нямат проблеми в кадрово отношение и единственият отсъстващ е Барето. Кода, Исла, Абди, Беларди и Есктранд по различни причини също останаха в Удине. Вероятно Гуидолин ще заложи на тактика, при която ще насити средната зона с играчи, а отпред ще остави Ди Натале и Флоро Флорес, които във всеки един момент могат да бъдат подпомагани от бързоногите крила Баста и Паскуале. Вероятен състав (3-5-1-1): Ханданович - Бенатиа, Данийло, Домици - Баста, Баду, Пинци, Асамоа, Паскуале - Флорес - Ди Натале.

Завързан мач, с леко предимство от страна на гостите. Трудно ще бъде на нападателите на домакините да преодолеят валът в средата на терена и най-вероятно ще се разчита на дълги пасове към нападателите. Няма да бъде по-леко и на Удинезе, чиито футболисти ще бъдат подложени на натиск от страна на местната публика. Това е от онези двубои, за които казваме, че могат да завършат при всякакъв резултат. Победител в него ще бъде тимът, който допусне най-малко грешки, а и се възползва от тези на своя противник.


Коефициенти от bet365:
Парма- 2.90
Равен - 3.10
Удинезе - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Парма- 2.95
Равен - 3.05
Удинезе - 2.45

Прогноза за мача: Парма - Удинезе 2:2

 

 

Катания - Киево
Стадион: "Анжело Масимо", Катания
Дата: 20.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Таялавенто

Катания бе пометен в последния кръг при гостуването си на Милан, но преди това сицилианци бяха шест мача без загуба. В началото на сезона мнението на специалистите бе, че островитяните ще се борят за своето оцеляване, но е очевидно, че Монтела добре е поработил, защото Катания допусна само две поражения в десет мача и има в своя актив вече 14 точки, което осигурява на тима комфортното осмо място.

Суазо и Иско са контузени за домакините, Ланзафаме отпадна заради дисквалификация. Вероятен състав (3-5-2): Андухар - Белусши, Легроталие, Споли - Потенца, Алмирон, Лоди, Ричиути, Маркезе - Гомес, Бергезио.

 

Киево, след серия от пет мача без успех, от които последните три бяха загуби, в последния кръг срещу Фиорентина записа третата си победа от началото на сезона, което всъщност показва къде са основните проблеми за „летящите магарета" през този сезон - докато защитата се оказва, че е по-добра от тази на Милан и Палермо например, нападателите със своите осем гола са в дълг на целия отбор. За десет мача Киево събра 12 точки, които засега му осигуряват 14-то място в класирането.

За мача отпадат контузените Сардо, Мореро и Крузадо. Вероятен състав (4-3-1-2): Сорентино - Фрей, Сезар, Мандели, Йокич - Лучиано, Ригони, Хетемаж - Саммарко - Пелисиер, Москардели.

Двубоят изглежда предопределен - оттук победени си тръгнаха Интер и Наполи, а Ювентус загуби точки. Киево от своя страна загуби три от четирите си гостувания и постигна частичен успех единствено срещу Чезена.

Коефициенти от bet365:
Катания- 1.90
Равен - 3.30
Киево - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Катания- 1.90
Равен - 3.15
Киево - 4.33

Прогноза за мача: Катания - Киево 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134