Форлан: Най-доброто за Интер тепърва предстои


Н. Гавазов

Форлан: Най-доброто за Интер тепърва предстои

Нападателят на Интер Диего Форлан напълно се възстанови от контузията си и в понеделник ще възобнови тренировъчните си занимания в състава на общата група, съобщава Sky Italia. Както е известно, 32-годишният футболист се намира извън терените от средата на октомври, когато получи травма при изпълнение на ангажиментите си към национални отбор на Уругвай.

Според информациите обаче, треньорският щаб на Интер няма да рискува и да пусне Форлан на терена срещу Каляри следващата седмица, а най-вероятно това ще стане на 27 ноември при гостуването на Интер на Сиена.

„Аз се чувствам много добре, но все още не искам да потвърждавам датата на завръщането си. В момента тренирам сам, а от понеделник се включвам в състава на общата група, след което ще бъда прегледан в средата на седмицата, за да се види как протича ситуацията", сподели Форлан за Sky Sports.

Уругваецът бе запитан за становището си относно лошият старт на кампанията на „нерадзурите" в Серия А.

„Футболът няма логичен отговор. Има игри, в които се справяш добре и други, които се развиват по различен начин. Наистина не се представяме добре в лигата, но и нямахме толкова късмет. Срещу Ювентус например, ние играхме много добре и получихме два гола от контраатаки. Всичко е наред, определено най-доброто за Интер тепърва предстои. Сега е важно да се завърна в игра и да започна да вкарвам във всеки мач", допълва уругваецът.

 

  Сподели
116