Анонс на 11 кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

Анонс на 11 кръг на Серия А - срещите в неделя

Удинезе - Сиена
Стадион: "Фриули", Удине
Дата: 06.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Кармине Русо (Нола)

Победата за Удинезе е нужна както никога - първо, след позора в Испания в мач от турнира Лига Европа, футболистите на Гуидолин се нуждаят от реабилитация пред своите фенове, които неочаквано за мнозина приеха болезнено разгрома 0:4 от Атлетико и дори някои крила на местните тифози призоваха за оставка. Втората причина е да бъде потвърден статута на лидер - Удинезе се намира на второ място в класирането с 18 точки и фриулци имат възможност да оглавят класирането, ако Ювентус загуби гостуването си на Наполи. От групата за мача отпадат контузените Фабрини, Бареро, Феронети, Пскуале и Кода. Ди Натале и Флоро Флорес ще водят атаката, схемата на игра ще бъде 3-5-1-1.

След загубата от Палермо Сиена набра ход и в последните си четири мача хората на Джузепе Санино записаха две победи и две равенства. Това изкачи тосканци на девето място в класирането с 13 точки в своя актив и по всичко изглежда, че през настоящия сезон Сиена няма да бъде отбор, срещу който останалите тимове ще подобряват головата си разлика. Контузените Песоли и Вергасола отпадат за мача. Схемата на игра ще бъде 4-4-2 с Калайо и Дестро начело на атаката, а в средата на терена се завръща Д'Агостино.


Коефициенти от bet365:
Удинезе - 1.61
Равен - 3.60
Сиена - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Удинезе - 1.60
Равен - 3.50
Сиена - 6.25

Прогноза за: Удинезе - Сиена 2:0

 

 

Лацио - Парма
Стадион: "Олимпико", Рим
Дата: 06.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Андреа Де Марко (Кавяри)


В последните си два мача Лацио постигна „чисти" победи. Най-напред „орлите" победиха като гости негостоприемния Каляри с 3:0 в рамките на първенството в Серия А, а през седмицата италианският тим се наложи с 1:0 при домакинството си на Цюрих в двубой от турнира Лига Европа. В момента столичани са седми мач без поражение и закономерно се изкачиха на третото място в таблицата за класиране. Една победа утре вечер и евентуална загуба на Ювентус в Неапол може да изпрати хората на Еди Рея на върха, което няма как да не зарадва феновете. Роки, Матусалем, Маури и Биава са контузени и отпадат от групата за предстоящия двубой. Тактическата постройка е традиционната 4-3-1-2, като атаката ще се води от Клозе и Сисе, подкрепяни от втора линия от Хернандес.

Представянето на Парма в последните срещи е повече от задоволително. „Дуковете" победиха в три от последните си пет мача, включително при гостуването си на Наполи и записаха две поражения. Получените резултати засега оставят тима на 13-то място с 12 точки - с пет над опасната зона. Ядид и Флокари отпадат поради контузии, Рубин, Паладино и Брандао по неизвестни причини също не бяха включени в групата. Тактическа постройка 4-4-1-1. Атаката ще се води от Пеле и Джовинко, а Модесто и Биябияни ще помагат по фланговете.


Коефициенти от bet365:
Лацио - 1.57
Равен - 3.60
Парма - 6.25

Коефициенти от Offsidebet:
Лацио - 1.57
Равен - 3.60
Парма - 6.25

Прогноза за: Лацио - Парма 2:1

 


Киево - Фиорентина
Стадион: "Марк Антонио Бендегоди", Верона
Дата: 06.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Габриеле Гава (Конелиано Венто)


Последната победа на Киево в шампионата е от 25 септември срещу Дженоа, а преди това тук катастрофира участника в Шампионска лига Наполи. Изглежда, че добрите дни за „летящите магарета" свършиха, защото оттогава насам хората на Ди Карло спечелиха само две точки в следващите си пет мача, а в последните си три срещи претърпяха загуби. Веронци се намират на 16-то място с 9 точки - на две от опасната зона и евентуална загуба утре ще подложи тима на огромен натиск от страна на феновете, които вече започват да губят търпение. Сардо, Мореро и Крузадо са контузени, а Сезар изтърпява наказание. Пелисиер и Москардели ще водят нападението, а схемата на игра ще бъде 4-3-1-2.

Фиорентина през миналия уикенд постигна третата си победа в шампионата и благодарение на това Синиша Михайлович запази своя пост, а феновете дори му се извиниха. Предвид амбициите на отбора да участва в евротурнирите, десетото място в класирането се смята за провал, а 12 спечелени точки за твърде малко. Единствено Кролдруп заради контузията си няма да играе, а по неизвестни причини Ляич, Кхаржа и Бабакар също отпаднаха. Най-вероятно схемата на игра ще е 4-3-3. Освен Йоветич и Джилардино, атаката ще се води от Ромуло, като тук опцията е вместо него да започне Черчи.

Коефициенти от bet365:
Киево- 2.75
Равен - 3.10
Фиорентина - 2.62

Коефициенти от Offsidebet:
Киево - 2.80
Равен - 3.00
Фиорентина - 6.00

Прогноза за: Киево - Фиорентина 2:2

 


Аталанта - Каляри
Стадион: "Атлети Адзури", Бергамо
Дата: 06.11.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Пиетро Джакомели (Триест)

Аталанта след като завърши наравно в дербито с Интер, през миналия уикенд загуби от Болоня и това свали тима до 15-то място в класирането с девет събрани точки (бергамци започнаха с минус 6 точки). След добрия си старт отборът влоши резултатите си и в последните пет мача записа само една победа, като основната причина за това е отсъствието на много основни играчи. В момента извън строя се намират контузените Бриги, Пинто, Манфредини, Раймонди, Белини и Тирибоко, а Падоин изтърпява наказание от един мач. Схемата на игра ще бъде 4-4-1-1, като Моралес и Денис ще водят атаката, а Кармона се завръща в центъра на полузащитата.

Определено при Каляри нещата в последните срещи не стоят добре - в четири поредни мача хората на Фикаденти не познават вкуса на победата, а миналия уикенд претърпяха домакинско поражение с 0:3 от Лацио - нещо наистина изненадващо, защото на родна земя „червено-сините" обикновено не допускат загуби. В момента сардинци се намират на десето място с 13 спечелени точки. За Каляри няма да играят Ел Кабир, Астори и Ериксон. Тактическата постройка ще бъде променена и вместо 4-3-1-2, сега Фикаденти е решил да заложи на 4-3-2-1 с Нене начело на атаката.

 

Коефициенти от bet365:
Аталанта - 2.00
Равен - 3.20
Каляри - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Аталанта - 2.00
Равен - 3.10
Каляри - 3.75

Прогноза за: Аталанта - Каляри 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186