Анонс на 11 кръг на серия А - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 11 кръг на серия А - срещите в събота

Новара - Рома
Стадион: "Комунале Силвио Пиола", Новара
Дата: 05.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Джанлука Роки


Новара ще приеме Рома в среща от 11 кръг на Серия А - за първи път от 1955 година, когато двата тима завършиха при резултат 2:2 - твърде дълъг период от време, за да говорим за каквато и да е история на противопоставянията между двата отбора. Дебютантите в елита имат до този момент само една победа в десет мача и това беше онзи знаменит мач на 20 септември, когато пиемонтци победиха Интер с 3:1. Оттогава насам Новара загуби три срещи и в други три завърши наравно, което изпрати тима на 18-то място в класирането със скромните седем точки. От групата за мача отпадат седем играчи - Лисузо, Ужкани и Делафиоре, които са контузени, както и намиращите се в процес на рехабилитация Рубиньо, Граноче, Песке о Коброн. В строя се завърна Джемити, което означава, че бившият младежки национал на Германия ще започне на левия фланг на отбраната. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Фонтана - Морганела, Паци, Центуриони, Джемити - Марианини, Поркари, Ригони - Мацарини - Йеда, Меджиорини.

Представянето на Рома до момента може да бъде описано единствено като непоследователно. Тимът започна със загуба и две равенства кампанията си, последвани от две победи. Когато всички заговориха, че отборът започва да набира ход, дойде загубата от Лацио. В последните си три мача „вълците" имат две загуби и победа срещу Палермо, което след девет изиграни мача донесе на римляните 11 точки и 13-то място в класирането. Лобонт, Писаро, Жуан, Тоти, Кяер и Борини няма да пътуват на север. Луис Енрике почти сигурно ще използва тактическа постройка с двама нападатели, които от втора линия ще бъдат подкрепяни от някой от атакуващите полузащитници - опцията е между Ламела и Пиянич. Атаката ще се води от Къркич, а вторият нападател ще бъде избран измежду Освалдо и Бориело. На левия фланг на полузащитата по-вероятно е Греко да започне мача, но съществува опция Пиянич да бъде използван - това ще бъдат изцяло лични решения на треньора. Схема на игра: 3-3-1-2. Вероятен състав: Стекеленбург - Роси, Бурдисо, Хайнце, Анхел - Гаго, Де Роси, Пиянич - Ламела - Къркич, Освалдо.

Двубоят ще бъде истинско изпитание за двата отбора. В Рома изпълнителните са по-класни, но столичани са изправени пред ентусиазма на домакините, които ще имат подкрепата на своята публика. Новара вече надскочи един път себе си срещу Интер и ще се опита да вземе скалпа на втори именит съперник. Рома пък ще направи всичко възможно да не допусне трета поредна загуба. Двубой, в който какъвто и резултат да се получи, няма да бъде никак изненадващ. Все пак, аз смятам, че максимумът на домакините е да вземат точката в мача.

Коефициенти от bet365:
Новара- 4.00
Равен - 3.40
Рома - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Новара- 3.75
Равен - 3.25
Рома - 1.95

Прогноза за: Новара - Рома 1:1

 

 

Палермо - Болоня
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 04.11.2011г.
Час: 19:00
Съдия: Даниеле Орсато


Палермо посреща Болоня в мач от 11-я кръг на Серия А и ще се опита да запише пета победа от началото на кампанията си. До този момент сицилианци са без грешка на родна земя, а четирите загуби и равенството са при гостуванията на тима. По този начин хората на Манжа събраха 13 точки в своя актив, които пък им гарантират осмото място в класирането. Пинила продължава да лекува контузия и не бе включен в групата за мача. Под въпрос е участието на Миколи, но дори да попадне сред избраниците на треньора, той едва ли ще започне като титуляр. Вероятен състав (4-3-2-1): Цорвас - Писано, Силвестре, Чето, балцарети - Милиячо, Бацинович, Барето - Личич, Захави - Хернандес.


Болоня започна ужасяващо кампанията си - в първите си пет мача „рособлу" спечелиха само една точка и закономерно се закотвиха на последното място в таблицата за класиране. Това доведе до уволнение на старши-треньора Пиерпаоло и замяната му със Стефано Паолило. Под ръководството на новия, 46-годишен специалист Болоня се преобрази и в следващите си четири мача записа три победи, които изкачиха тима на 14-то място в класирането. На юг няма да пътуват Диаманти и Круз, които са контузени, както и наказания за един мач Портанова. Схемата на игра ще бъде същата, която Паолило въведе, а именно използването на двама играчи в атака и трима опорни полузащитници. Вероятен състав (4-4-1-2): Жилет - Раджи, Лория, Шерубин, Морлео - Мудингай, Перес, Пулцети - Рамирес - Ди Вайо, Акуафреска.

Не може да има никакво съмнение, че новият наставник на гостите преобрази отбора и вдъхна живот на унилите по-рано футболисти. В това отношение гостите ще акостират в Сицилия в приповдигнато настроение. Но също така е истина, че Палермо играе много силно у дома си и до този момент „Барбера" се оказва непревземаема крепост, включително и за Интер, а и изобщо най-големия италиански остров е трудно място за гостуване. В този смисъл, едва ли домакините ще бъдат благосклонни към своя противник. Единственият проблем, който може да повлияе на играчите на Палермо се намира извън терена - уволнението на спортния директор на клуба, но едва ли това може да бъде решаващ фактор в изпълненията на футболистите.


Коефициенти от bet365:
Палермо- 1.66
Равен - 3.50
Болоня - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Палермо- 1.65
Равен - 3.40
Болоня - 5.50

Прогноза за: Палермо - Болоня 3:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240