Милан громи Парма


И. Ангелов

Милан громи Парма

Милан записа победа над Парма с 4:1 на "Сан Сиро" в мач за Серия А днес. Хетрик от Антонио Ночерино и спокоен завършващ удар от Златан Ибрахимович подсигуриха точките, като Себастиан Джовинко вкара гол на успокоението за гостите. Мачът бе много интересен и феновете на домакините определено могат да видят оптимистизъм в сезона на Милан.

Шампионите започнаха с контрол над топката и добри подавания. Създадоха и първите си положения рано в мача. Но първото попадение на Ночерино падна чак в 30-ата минута. Положението изработиха Акуилани и Ибрахимович. В 32-ата Ночерино вкара отново. Този път това стана със страховито воле от далечно разстояние.

Така на почивката Милан бе с предимство, а Парма бе в шок. През второто полувреме Милан потърси да довърши опонента рано в мача. В 73-ата минута бе време Златан Ибрахимович да вкара. Джовинко върна гол в 78-ата минута с мощен удар. 

Така се стигна до продължението на мача, когато Ночерино вкара последното попадение, което по прекрасен начин бе изработено от Касано. 

  Сподели
101