Интер - Киево: Домакините нямат право на повече грешки


Н. Гавазов

Интер - Киево: Домакините нямат право на повече грешки

Интер - Киево
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 23.10.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Доменико Чели

Интер ще се опита да сложи край на отчайващото си представяне в Серия А, но ще трябва да го направи срещу спечелилият си славата на „убиец на гиганти" отбор на Киево. През седмицата старши-треньорът на „нерадзурите" Клаудио Раниери получи чудесен подарък от своите момчета, които победиха с 1:0 при гостуването си шампиона на Франция Лил в мач от Шампионската лига. Във вътрешния шампионат обаче италианският гранд записа две поредни загуби и общо четири от началото на сезона. Парадоксалното е, че точно защитата се оказва ахилесовата пета на Интер и миланци допуснаха 13 гола от началото на сезона - най-много от всички отбори в Серия А! В момента тимът се намира на 17-то място в класирането и има в актива си само 4 точки - с осем по-малко от лидера Ювентус, което означава, че нещата все още са поправими.

Киево пристига в Ломбардия в отлично настроение, въпреки двете си поредни равенства. „Летящите магарета" се намират в серия от четири мача без загуба, в които победиха Наполи и изпуснаха да направят същото и с Ювентус. От началото на кампанията си в Серия А отборът инкасира само едно поражение и позволи на противниците си да намерят мрежата само пет пъти - благодарение на тези резултати, хората на Доменико ди Карло заемат в класирането седмо място и имат в актива си девет точки.

Кризата с контузени играчи в Интер все още продължава - извън строя се намират Ранокия, Коутиньо, Форлан, Вивиано, Самуел и Поли. Но трябва да отбележим, че примката в това отношение вече не е толкова стегната, защото в строя се завърнаха Мота, Снайдер, Киву, Сезар и Кордоба, като и петимата взеха участие срещу Лил във вторник вечер, а също така изтече наказанието на Оби. Интересно ще бъде да разберем какво ще бъде решението на Раниери в нападение и на кого ще гласува своето доверие. Формата, която демонстрира Пацини е впечатляваща, Сарате също се представя отлично, а тук е още и Милито. Схемата на игра ще е традиционната 4-3-1-2, като на левия край на полузащитата мача може да започне Оби, а на Камбиасо да бъде дадена почивка. Нагатомо се завръща на левия фланг на отбраната, а Киву и Лусио ще оформят двойката централни защитници.

Киево отпътува за Милано днес следобед и надвечер проведе тренировка, на която не бяха допуснати журналисти. Във Верона остана контузеният Дженаро Сардо, а по различни причини в групата не бяха включени Де Паула, Мандели, Де Фалко, Урибе, Грандолфо, Ачерби и Лучано. Така на мястото на Сардо на десния фланг на защитата ще видим Никола Фрей. Атаката ще бъде водена от Пелисиер и Москардели, които ще бъдат подпомагани от Крузадо - тук Ди Карло има още една опция в лицето на Саммарко, но кой от двамата да бъде титуляр ще бъде взето непосредствено преди мача. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2, като твърде вероятно ролята на крайните защитници ще бъде ограничена.

Киево загуби последните си пет поредни гостувания на Интер и въпреки че успя да вкара осем гола, допусна 15. Миналата година на „Джузепе Меаца" „нерадзурите" победиха „летящите магарета" с 2:0. Какви са амбициите на вицешампионите, смятат ли да се включат в борбата за титлата и да не позволят на Ювентус да спечели Скудетото? Отговорът на този въпрос е еднозначен, но той трябва да бъде даден единствено по един начин - с победа над Киево. Всякакъв друг резултат ще бъде истинска сензация, защото „нерадзурите" изчерпаха лимита си да губят точки и ако искат да останат в борбата за титлата, в неделя вечер трябва да излязат и да вземат своето.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

27 септември ЦСКА Москва - Интер 2:3 (Шампионска лига)
01 октомври Интер - Наполи 0:3 (Серия А)
08 октомври Интер - Лугано 0:2 (Приятелска среща)
15 октомври Катаня - Интер 2:1 (Серия А)
18 октомври Лил - Интер 0:1 (Шампионска лига)

Киево:

18 септември Парма - Киево 2:1 (Серия А)
21 септември Киево - Наполи 1:0 (Серия А)
25 септември Киево - Дженоа 2:1 (Серия А)
02 октомври Чезена - Киево 0:0 (Серия А)
16 октомври Киево - Ювентус 0:0 (Серия А)


Досегашни срещи:

Интер - Киево

18 срещи
10 победи за Интер
5 равенства
3 победи за Киево
Голова Разлика: 33:22 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 1.55
Равен - 3.75
Киево - 6.50

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.53
Равен - 3.75
Киево - 6.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164