ДиБенедето: Можем да сме на печалба като Юнайтед и Ливърпул


И. Ангелов

ДиБенедето: Можем да сме на печалба като Юнайтед и Ливърпул

Собственикът на Рома Томас ДиБенедето заговори за големите си финансови планове, като според него това ще спомогне тима да стане един от най-печелившите в спорта. Предприемачът, роден в Бостън, превзе отбора през лятото, закупувайки по-голямата част от тима. От тогава той инвестира смело и привлече имена като Пабло Освалдо и Ерик Ламела.

Изглежда се готви и нов стадион за тима на Луис Енрике. Американецът очерта няколко точки в плана си. Bloomberg цитира: "Греховете на миналото идват да ни притесняват сега. Мисля, че е много важно да се изясни бъдещето и как смяташ да инвестираш, защото така ще е по-лесно и за младите играчи."

"Ключът не е да имаме много млади играчи, но трябва да имаме такива, способни на победи. Те могат да играят в системата ни и е ясно, че новия ни стил е бърз и много вълнуващ. Но ни трябват играчи в невероятна кондиция за такава игра 90 минути."

"Виждам Рома след 5 години - тим, който ще е успешен на терена и много печеливш като бизнес. Ясно е, че отбори като Ливърпул и Манчестър Юнайтед имат голямо предимство в момента. Мисля, че Рома може да ги застигне."

  Сподели
92